Moja działka -giza 2009r.
- Comcia
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Po pierwsze - o jakie bambusy dla okrywowych chodzi ?
Po drugie - mam jeszcze kafelki łazienkowe
Po trzecie - zabieraj te placki bo jak ktoś po nich stąpnie nie tą nogą co trzeba to glebę zaliczy jak mu się kończyny poplączą
Po czwarte - mniej więcej wiem co wyczynia Monika u siebie i powiem ci na uszko że u ciebie to by świetnie wyglądało....
Ale roboty przy tym - jak dla galernika

Po drugie - mam jeszcze kafelki łazienkowe
Po trzecie - zabieraj te placki bo jak ktoś po nich stąpnie nie tą nogą co trzeba to glebę zaliczy jak mu się kończyny poplączą
Po czwarte - mniej więcej wiem co wyczynia Monika u siebie i powiem ci na uszko że u ciebie to by świetnie wyglądało....
Ale roboty przy tym - jak dla galernika
Comciu,
po pierwsze, łuki bambusowe, różnej wysokości , od kolan wzwyż/ alterntywa dla drabinek bambusowych/
kupiłam niższe, tańsze dla przetestowania. Przy niższych różyczkach super sie sprawdziło, estetyczne, nie daja po oczach, świetnie mozna podpiąć gałązki
Po drugie, wcale nie jestem pewna, czy nie dobiorę
 , z innym przeznaczeniem / pierwotny pomysł/
Po trzecie, to jej, jego problem

Po czwarte, co nieco Monika mówiła. Swietny pomysł, ale chyba nie na moje potrzeby. Monika w ten sposób tworzy głowna "drogę" a u mnie to taka wijąca się, wąska ścieżynka. Ale i tak jestem baardzo ciekawa efekty, pomysł super oryginalny.

po pierwsze, łuki bambusowe, różnej wysokości , od kolan wzwyż/ alterntywa dla drabinek bambusowych/
kupiłam niższe, tańsze dla przetestowania. Przy niższych różyczkach super sie sprawdziło, estetyczne, nie daja po oczach, świetnie mozna podpiąć gałązki
Po drugie, wcale nie jestem pewna, czy nie dobiorę
Po trzecie, to jej, jego problem
Po czwarte, co nieco Monika mówiła. Swietny pomysł, ale chyba nie na moje potrzeby. Monika w ten sposób tworzy głowna "drogę" a u mnie to taka wijąca się, wąska ścieżynka. Ale i tak jestem baardzo ciekawa efekty, pomysł super oryginalny.
Grzesiu, po 6 zeta ale to w botaniku, jeszcze dwie odmiany były, nakrapiana i jednolicie zielona , bez imion. Było po kilka sztuk, przy głownej ściezce do róż 
 Aha, dzisiaj miała byc nowa dostawa różyc 

Zanim do mnie dotrzesz Grzesiu, to z pewnościa nie będziesz musiał zmieniac przyzwyczajeń
 , placków nie będzie. Dzisiaj, jak "świeżym" okiem spojrzałam to tylko sobie w łeb palnąc, masakra 
 Ale ponieważ szybciorkiem musiałam realizowac nocną opcje przeprowadzek, płytki zostawiałm sobie na przyszły tydzien. Ale na pewno 

znikną 

Dwie jesienne fotki:

Zanim do mnie dotrzesz Grzesiu, to z pewnościa nie będziesz musiał zmieniac przyzwyczajeń
Dwie jesienne fotki:

- Grzesik
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 sty 2009, o 15:49
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja działka -giza 2009r.
Gabrysiu, zapragnąłem takiej miodunki jak Twoja i pojechałem dzisiaj, kupiłem dwie różne, ale na tym się nie skończyło ;) 
Zostawiłem im 50zł i wróciłem z dwoma reklamówkami roślin

Zostawiłem im 50zł i wróciłem z dwoma reklamówkami roślin