.
 .W takim razie chyba tak zrobię, ale to dopiero w przyszłym roku na wiosnę, bo teraz czekają mnie jeszcze ciężkie prace za domem, a i na urlop trzeba się gdzieś wybrać
 .
 .
 Twoja Hortensja pstra cudna! - jednak to jeszcze inna odmiana niż moje.
 Twoja Hortensja pstra cudna! - jednak to jeszcze inna odmiana niż moje. No i jeśli jesień tego roku będzie taka jak na Twoich zdjęciach to ... już może przyjść, nie będę żałowała lata...
 No i jeśli jesień tego roku będzie taka jak na Twoich zdjęciach to ... już może przyjść, nie będę żałowała lata...  
 . Czas wyjechać na urlop a mnie na razie przerosły prace za domem, tam jeszcze pozostała ruina ogrodowa, z którą właśnie walczę, ale pogoda skutecznie mi w tym przeszkadza
 . Czas wyjechać na urlop a mnie na razie przerosły prace za domem, tam jeszcze pozostała ruina ogrodowa, z którą właśnie walczę, ale pogoda skutecznie mi w tym przeszkadza   . Oczywiście wrzosów pojawi się trochę w moim ogródku, bo to piękne rośliny.
 . Oczywiście wrzosów pojawi się trochę w moim ogródku, bo to piękne rośliny.
 Już samo  jej usytuowanie jest niebanalne, domek stylowy, wszystko zadbane, uporządkowane... No i masz Różaneczniki, a to moje ulubione rośliny !  Miło będzie zaglądać do Ciebie
 Już samo  jej usytuowanie jest niebanalne, domek stylowy, wszystko zadbane, uporządkowane... No i masz Różaneczniki, a to moje ulubione rośliny !  Miło będzie zaglądać do Ciebie