W takim razie chyba tak zrobię, ale to dopiero w przyszłym roku na wiosnę, bo teraz czekają mnie jeszcze ciężkie prace za domem, a i na urlop trzeba się gdzieś wybrać
Zielony zakątek - Katki
-
cilla77
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2006, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Katko! Skorzystałam z Twojego zaproszenia i zrobiłam sobie spacerek po Twojej działeczce. Prześliczna Twoja działeczka, taka przytulna, ciepła, domek taki bajkowy że za pstryknięciem chciałoby się tam znaleźć. A fotki jesienne wywołały u mnie tęsknote za tą porą roku.
Twoja Hortensja pstra cudna! - jednak to jeszcze inna odmiana niż moje.
Kasia
Ogród Cilli
Ogród Cilli
Katko, masz wspaniałe miejsce na weekendowy (i nie tylko) relaks. Klimatycznie, romantycznie, nieco tajemniczo. I jeszcze robisz wrzosowisko! Pewnie będzie piękne, takie trochę dzikie jak reszta Twojej działeczki. Koniecznie pokaż nam swoje dzieło, a najlepiej już w trakcie tworzenia
No i jeśli jesień tego roku będzie taka jak na Twoich zdjęciach to ... już może przyjść, nie będę żałowała lata... 
Z wrzosowisko planowane na skarpie chyba nie powstanie w tym roku niestety
. Czas wyjechać na urlop a mnie na razie przerosły prace za domem, tam jeszcze pozostała ruina ogrodowa, z którą właśnie walczę, ale pogoda skutecznie mi w tym przeszkadza
. Oczywiście wrzosów pojawi się trochę w moim ogródku, bo to piękne rośliny.
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj, Katka ! Pospacerowałam sobie po Twoich włościach...patrzyłam, podziwiałam, słuchałam szumu pobliskiej rzeki...Masz pięknie i nie dziwię się wcale ,że spędzasz na tej działce wiele czasu
Już samo jej usytuowanie jest niebanalne, domek stylowy, wszystko zadbane, uporządkowane... No i masz Różaneczniki, a to moje ulubione rośliny ! Miło będzie zaglądać do Ciebie
Pozdrawiam , E.
Pozdrawiam , E.
- Pauzalka
- 500p

- Od: 15 wrz 2006, o 09:44
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam Cię Katko serdecznie, zauroczył mnie Twój zakątek. Aż się wzruszyłam patrząc na Twoje zdjęcia gdyż Krakowianką rodowitą jestem i czasem sobie tęsknię za pagórkami (choć często tam bywam). Rabę znam dobrze, rodzinka moja się pobudowała również w jej pobliżu, a w wakacje od maleńkości obowiązkowo moczyłam w niej conajmniej stopy
Bardzo podobają mi się te długie schody i też marzy mi się wrzosowisko, ale co kupię wrzosy to mi wcześniej czy później padają, coś sobie z nimi nie radzę
Pozdrawiam
Bardzo podobają mi się te długie schody i też marzy mi się wrzosowisko, ale co kupię wrzosy to mi wcześniej czy później padają, coś sobie z nimi nie radzę
Pozdrawiam
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka