Tara - oaza marzeń cz.2
- tara
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Olu powojniki maja się dobrze, zrobię fotki niektóre kwitną, choć to jeszcze małolaty,
Liskota różowa jest wspaniała kwitnie do samych przymrozków,jest naprawde nie klopotliwa, powtarza kwitnienie i to bardzo obficie, ma to być Bonica
jest dośc ciepło jest dużo paczków u róż, jeszcze kwitna liliowce, gradiole/mieczyki, a żółta róża pnąca naprawdę szaleje
moje trawy:

Liskota różowa jest wspaniała kwitnie do samych przymrozków,jest naprawde nie klopotliwa, powtarza kwitnienie i to bardzo obficie, ma to być Bonica
jest dośc ciepło jest dużo paczków u róż, jeszcze kwitna liliowce, gradiole/mieczyki, a żółta róża pnąca naprawdę szaleje
moje trawy:

- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Taruś widzę ,że i Ciebie nie ominęły jesienne zmiany w ogrodzie
Tylko ,że u Ciebie poszło w bardzo romantycznym kierunku 8).....pięknie to sobie wymyśliłaś....
Jej
....ile u Ciebie jeszcze kwitnie piękności.....
I nie widać ,żadnych żółci i pomarańczy , jak na jesień przystało
Wszystko jeszcze takie zielone

Tylko ,że u Ciebie poszło w bardzo romantycznym kierunku 8).....pięknie to sobie wymyśliłaś....
Jej
I nie widać ,żadnych żółci i pomarańczy , jak na jesień przystało
Wszystko jeszcze takie zielone
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
No właśnie,a tu sekrety-pokaż co przytaszczyłaś!Bonica jeśli to ona,kwitnie jak szalona,Podobno też mi ją Gagawi zamówiła.Już się cieszę.Powiedz mi ile miejsca szykować jak szeroko się rozkrzewiła u Ciebie?
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka