Rozumiem dla czego gościłaś u siebie Gila- rokitniki, irgi, jarzębina, to uczta pierszorzędna.
Dlaczego pisze o Gilu, mam takie właśnie marzenie zobaczyć tego ptaszka . O dudkach nawet nie marze bo to jakoś w moich stronach zupełnie chyba nie realne .
Co do lili to faktycznie szczęka opada mówisz że pod cebule dać kompost , zrobie tak na wiosne
Geniu! Zdążyła zakwitnąć,ale aparat się nie spisał,może dlatego że bylo już pózno.Kolor jest piękny fioletowy,a nie niebieski czy granatowy jak sugeruje zdjęcie;
Cynthio! Mnie teź się podoba,bo nigdy takiej nie miałam.
Aga 2 !Miło Cię gościć.Z premedytacją sadziłam krzewy i drzewa ,bo ptaki mają i pożywienie i jedzenie ,Oprócz tego całązimę dokarmiamy
Pani Ewo Jestem pod ogromnym wrażeniem Pani ogrodu - jest przepiękny, zadbany i dopieszczony. Podobają mi się kompozycje roślin - wszystko do siebie pięknie pasuje Jestem zachwycona liliami. Będę tutaj przychodzić po to, by pospacerować i nacieszyć oczy Serdecznie pozdrawiam
Ta wczesna zima bajkowo wygląda. Rośliny dały radę utrzymać śnieg, bez strat?
U mnie już dzisiaj tylko resztki śniegu widać, będzie jeszcze ciepło, tyle prac zostało jeszcze do zrobienia.