Ogródeczek An-ki
Danusiu ale co rośnie to rośnie,zresztą chyba teraz powinien mieć sadzonki.Dam Ci znać.

Ogródek An-ki 
An-ka

An-ka
- eukomis
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Witaj Aniu pięknie ci kwitną róże ,ja miałam kilk ale nazw nie znałam i się ich pozbyłam . dałam znajomej. Bardzo mnie denerwowały te gołe patyki zaatakowane plamiśtością .Zostawiłam tylko te szczepione na pniu. Aniu tymi malinami to się nie przejmuj, bo ja i tak bardzo nie mam gdzie wsadzić.  Odwiedzę cię w pazdzierniku ale dopiero może po niedzieli po 11-tym bo teraz w Niedzielę wyjeżdzan.Dam ci znać jak będę gotowa.pozdrawiam

Taro,Danusiu,Halinko .Jadziu Gagawi ,Lisko-dziękuję za odwiedzinki.
Dzisiaj znowu porobiłam zdjęcia różom,żeby zobaczyć jak si e zmieniają.
Claire

Rothenburg

Hanna ma kwiat 15 cm.

Dzisiaj znowu porobiłam zdjęcia różom,żeby zobaczyć jak si e zmieniają.
Claire

Rothenburg

Hanna ma kwiat 15 cm.

Ogródek An-ki 
An-ka

An-ka
- Alionuszka

- Od: 16 cze 2009, o 23:21
 - Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Aniu  Clair jest piękna,trochę żałuję ,że jej nie kupiłam... 
 A co to za niebieski kwiatuszek,czyżby chryzantema?

Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości

Ogródkowe rozmaitości
Jadziu -racja -serce boli jak łapią choroby.Hanna nie ma nawet plamistości.Najgorzej wygląda Claire(takie kupiłam) i Blues.no i oczywiście stare róże.
Nelu,ale Ty już nie masz gdzie sadzić!Będziesz podziwiała w moim ogródku.To niebieskie ,to rozwijający się Marcinek.
Mam go bardzo mało,przydałob y się dosadzić,może w innym kolorku.

Nelu,ale Ty już nie masz gdzie sadzić!Będziesz podziwiała w moim ogródku.To niebieskie ,to rozwijający się Marcinek.
Mam go bardzo mało,przydałob y się dosadzić,może w innym kolorku.
Ogródek An-ki 
An-ka

An-ka
- gagawi

- Od: 20 gru 2007, o 21:57
 - Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

[quote="Alionuszka"]Aniu  Clair jest piękna,trochę żałuję ,że jej nie kupiłam... 
 quote]
4 patyki Claire siedzą już w ziemi, dzisiaj założę im jeszcze czapeczki i niech się ukorzeniają
 Przyjedziesz, zagadasz do patyka i wiosna będziesz miała swoją Claire 

An-ka - Twoje różyce też myślą, że mamy czerwiec

4 patyki Claire siedzą już w ziemi, dzisiaj założę im jeszcze czapeczki i niech się ukorzeniają
An-ka - Twoje różyce też myślą, że mamy czerwiec
Gagawi ,tylko młode,niedoświadczone pomyliły termin pełnego kwitnięcia,natomiast stare,doświadczone różyce są już łyse -bez liści a kwiaty ma tylko Flamenco.Ostatni kwiat Fresii też już przekwita.Reasumując-stare wiedzą to,co nie wiedzą młode.
Nelu no to prawdopodobnie Clair będziesz miała,bo myślę ,że patole ukorzenią się.
Jutro ma być ładna pogoda, wg.prognozy,-w planie wkopanie dwóch azalii i kącik azaliowy wypełni się.Jedną azalię cosik zjadło i niestety padła.Szkoda,bo była w liliowym kolorze,który lubię.

Nelu no to prawdopodobnie Clair będziesz miała,bo myślę ,że patole ukorzenią się.
Jutro ma być ładna pogoda, wg.prognozy,-w planie wkopanie dwóch azalii i kącik azaliowy wypełni się.Jedną azalię cosik zjadło i niestety padła.Szkoda,bo była w liliowym kolorze,który lubię.
Ogródek An-ki 
An-ka

An-ka