A ten korzeń z wrzosowiska jest genialny - przypomina mi jakiegoś "jaszczura"
Mój kawałek świata - iwa27 - 1 cz.
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwa!, skąd wytrzasnęłaś taki piękny i dorodny korzeń?
O ho, ho: az zazdrość bierze.
Dobrej nocy

ps. szkoda że nie można spać w zimie jak miś, oj szkoda. Ja pierwsza bym poszła do łóżeczka......
O ho, ho: az zazdrość bierze.
Dobrej nocy
ps. szkoda że nie można spać w zimie jak miś, oj szkoda. Ja pierwsza bym poszła do łóżeczka......
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
Witajcie dziewczyny
już się tłumaczę ze swojej nieobecności. Byłam cały tydzień w górach - najpierw dwa dni w Pieninach na wycieczce zakładowej a od niedzieli do czwartku w Zakopcu - na szkoleniu. W piątek czekało na mnie tyle roboty, że nie było szans na wejście na forum
a jak przyjechałam do domu to wiecie - dwa tygodnie bez ogrodu - oderwać mnie było trudno
Dziś cały dzień spędziłam na zbieraniu orzechów i robienu zdjęć, a potem miałam gości i poszli dopiero niedawno, więc przydreptałam do was dopiero teraz.
Kilka zdjęć z podróży
Mój dział prawie w komplecie

Widokówki z pobytu w Pieninach, Trzy Korony zdobyłam
A w niedzielę przed szkoleniem ruszyłam z fajną ekipą ludzi, których poznałam na forum o Tatrach na Czerwone Wierchy, było zjawiskowo

No i nie byłabym sobą, gdybym nie uwieczniła wrzosowiska na krupówkach i pięknej kompozycji kwietnej na zamku w Nidzicy

Kilka zdjęć z podróży
Mój dział prawie w komplecie

Widokówki z pobytu w Pieninach, Trzy Korony zdobyłam
A w niedzielę przed szkoleniem ruszyłam z fajną ekipą ludzi, których poznałam na forum o Tatrach na Czerwone Wierchy, było zjawiskowo

No i nie byłabym sobą, gdybym nie uwieczniła wrzosowiska na krupówkach i pięknej kompozycji kwietnej na zamku w Nidzicy

Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- stasia109

Ale udana wycieczka. Tylko pozazdrościć. A wypoczęłaś chociaż.
Spokojnej nocy.
Na dobranoc:
Przychodzi córka do matki i mówi:
- Mamusiu, jestem w ciąży!
- Dziecko, a gdzie ty miałaś głowę?
- Pod kierownicą, mamusiu.

Spokojnej nocy.
Na dobranoc:
Przychodzi córka do matki i mówi:
- Mamusiu, jestem w ciąży!
- Dziecko, a gdzie ty miałaś głowę?
- Pod kierownicą, mamusiu.
Adresy do moich wątków
- stasia109

Oj należy się urlop, należy. A jakie piękne widoki nasza Iwa zobaczyła. Góry przecudne. Ja osobiście zawsze wolałam góry od morza. Kiedyś...dawno temu jeździłam do Kowańca koło Nowego Targu, oraz do Pienin, kto nie zna "Trzy Korony"?
Cytat: Jan Nepomucen Rostworowski w 1831 r. pisał: "Kto raz te miejsca poznał...ten będzie miał ich obraz na zawsze w pamięci wyryty".
Albo Gorce z Turbaczem na czele.....
Ale mnie wzięło na wspomnienia i to nie na swoim wątku. Pozwolisz Iwuś, że je u Ciebie zostawię. Pasują do Twoich zdjęć.
Pa, pa...
Cytat: Jan Nepomucen Rostworowski w 1831 r. pisał: "Kto raz te miejsca poznał...ten będzie miał ich obraz na zawsze w pamięci wyryty".
Albo Gorce z Turbaczem na czele.....
Ale mnie wzięło na wspomnienia i to nie na swoim wątku. Pozwolisz Iwuś, że je u Ciebie zostawię. Pasują do Twoich zdjęć.
Pa, pa...
Adresy do moich wątków
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
Witajcie moje kochane dziewczyny. Jak to dobrze wrócić do was.
Stasiu - opowiadaj o górach na moim wątku ile chcesz - góry to druga moja miłość, a właściwie trzecia - pierwsza to Sara, druga ogród a trzecia góry (biedne kiedyśbyły na pierwszym miejscu
)
Igo czytałam, że chorowałaś - mam nadzieję, że już wszystko dobrze - musi być jakiś wstrętny wirus w powietrzu - kolerzankę w ostatnim dniu pobytu w zakopanem dopadła grypa jelitowa - paskudztwo
Pyziu - jak to miło przeczytać, że ktoś za mną tęsknił
Jadziu - wpadaj do mnie częściej i dziękuję za miłe słowa
A teraz kilka zdjęć z mojego ogrodu - jesień już w pełni -

Stasiu - opowiadaj o górach na moim wątku ile chcesz - góry to druga moja miłość, a właściwie trzecia - pierwsza to Sara, druga ogród a trzecia góry (biedne kiedyśbyły na pierwszym miejscu
Igo czytałam, że chorowałaś - mam nadzieję, że już wszystko dobrze - musi być jakiś wstrętny wirus w powietrzu - kolerzankę w ostatnim dniu pobytu w zakopanem dopadła grypa jelitowa - paskudztwo
Pyziu - jak to miło przeczytać, że ktoś za mną tęsknił
Jadziu - wpadaj do mnie częściej i dziękuję za miłe słowa
A teraz kilka zdjęć z mojego ogrodu - jesień już w pełni -

Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22