Te trzy wymienione bardzo mi sie podobaja! To bardzo dobry wybór! Nie mam tylko Charlesa.
Alchymist kwitnie tylko raz ale za to jakie piekne ma kwiaty!
Abraham Darby pieknie pachnie i ma niepowtarzalny kolor! Obie to duże krzewy!
Tylko Charles do 1,5m.
Ewuś różyczki już zamówione
Kupiłam jeszcze Queen of England i Goldpark. O tej ostatniej nie wiem nic ale na opakowaniu ładnie wyglądała
Jolu dziękuję Z grila jestem bardzo zadowolona. Oprócz tradycyjnych kiełbasek można w nim także zrobić "kociołek" i "patelnię"
Jeszcze muszę wypróbować wędzarnię ;:13
Cieszę się, że znalazłam bratnią duszę. Ja też uwielbiam rośliny skalne. W swojej kolekcji też mam skalnice ale nie robiłam zdjęć. Napisz co to za rojnik kwitnący różowo takiego nie widziałam.
Bardzo dziękuję
Masz rację- w sobote wyruszam z aparatem szukac dobrych stron pory roku
Moja daturka już w zimowym pokoju
Praktycznie wszystkie doniczkowce już sobie zaczynają zimowy sen -gdzieś czytałam ,że daturki są wrazliwe na niskie temperatuty!!
Pozdrawiam Alina
Jak zwykle Twój ogród mi się podoba :P
Niezmiennie zachwycają mnie Twoje kompozycje! Zaczynam się zastanawiać... czy Ty przypadkiem nie jesteś architektem krajobrazu
Dorotko, piękny jest Twój ogród! Ile tu kolorów i jak elegancko, rozważnie wszystko zestawione! Winobluszcz wspinajacy siepo słupie bardzo mi siespodobał.
Pozwolisz, że pokontempluję Twoje zdjęcia jeszcze chwilkę - nie mogę uwierzyć, że to tak młody ogródek...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec) Moje linki- i aktualny Wizytówka