Aniu co jakiś czas pokazuj ją nam.
Moja młoda działeczka - aanula cz.2
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dawno tu nie zagladałam, a szkoda bo wiele stracilam. Muszę wrócic i na spokojnie przespacerować się i pooglądać roślinki i nowości. Z tego co już widziałam to będzie co.
Pa, pa, pa
Pa, pa, pa
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- aanula

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
Witam wieczorowo 
Pogoda typowo jesienna i już jesteśmy po pierwszych przymrozkach ... wczorajszej nocy było u nas, na Podlasiu -3 stopnie C
Nie byłam dzisiaj na działce i nie wiem jakie są skutkich tego mrozu
ale oczywiście domyślam się...
Ale do wiosny przecież coraz bliżej ...
bo na prawdę warto
Nawet jak nie zakwitnie, to i tak łada jest.
i też się pokładają
Nie ma na nie siły
bzyków u mnie pod dostatkiem
i bardzo chętnie pozują
a ja jeszcze chętnie je fotografuję
Ale następnym razem już Ci nie ODPUSZCZĘ!!! 
Pogoda typowo jesienna i już jesteśmy po pierwszych przymrozkach ... wczorajszej nocy było u nas, na Podlasiu -3 stopnie C
Nie byłam dzisiaj na działce i nie wiem jakie są skutkich tego mrozu
Ale do wiosny przecież coraz bliżej ...
Ave pisze:Muszę sobie kupić h. dębolistną... podoba mi się... ta u Ciebie
Kupcie sobie, kupciealeksandra odwazna pisze:Mi też się podoba i też na taką hortensję poluję![]()
![]()
![]()
Aniu co jakiś czas pokazuj ją nam.
Nawet jak nie zakwitnie, to i tak łada jest.
Anusiu, one są przywiązane do siatki i podparte tyczkami, do których też są przywiązaneLamia pisze:Piękne dalieCzy te z pełnymi dużymi kwiatami czymś podpierasz czy są sztywne? Bo moje się pokładają...
Comciucoma95 pisze:Aniu - piękne portrety kwiatów.
A bzyki chyba ci specjalnie pozowały albo jest ich tak dużo bo dobrze im w twoim ogrodzie :P
Olu, ja do dzisiaj nie mogę darować i sobie i Tobie, że nie spotkałyśmy się wtedyaleksandra odwazna pisze:A ja miałam okazję być w ogrodzie Anuli i nie skorzystałam , może i dobrze bo pewnie nie mogłabym wyjść![]()
![]()
![]()
Teraz żyję nadzieją , że tam jeszcze pojadę i
-
elsi

- Od: 17 sty 2009, o 17:26
Gdyby nie te trawy, to w zasadzie nie widać jesieni, rośliny bujnie kwitną, jakby w pełni lato było.
U nas dzisiejszy ranek był nieco cieplejszy, 0 stopni
Szkarłatka posiana (część nie w moim ogródku) i deszczem podlana, przed chwilą bardzo obficie.
U nas dzisiejszy ranek był nieco cieplejszy, 0 stopni
Szkarłatka posiana (część nie w moim ogródku) i deszczem podlana, przed chwilą bardzo obficie.
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety