Mój kochany ogród...

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p
Od: 1 kwie 2009, o 14:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:D Hej! Agnieszko to owczarek niemiecki - ON. A ta drewutnia to dzieło mojego Taty - prawda, że niezła? :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Katarzyna, zapraszam
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Katarzyna, zapraszam
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p

Post »

Kilka zdjęć z wycieczki do lasu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Katarzyna, zapraszam
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p

Post »

Moje ostatnie zakupy:

Obrazek
Katarzyna, zapraszam
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2007, o 23:19

Post »

Czy ja już Ci wytykałam, że u Ciebie zawsze słońce świeci? :roll: :D Podkradasz mi je czy co :shock:

Czyżby u Ciebie zakwitł "ostatni mleczyk... w tym sezonie... mniam, mniam..."? :;230

A grzybiarz z Ciebie to chyba marny, że same "trójaki" pod aparat Ci wlazły :lol: :lol: :lol:

I jeszcze intryguje mnie ta szyszka przy trzech cebulach na ostatnim zdjęciu... :wink:
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p

Post »

:D
Gosieńko! Nie zawsze świeci słoneczko.... :lol: czasami popada deszczyk.... . Właśnie jak wklejałam zdjęcie mleczyka to sobie tak samo pomyślałam.... :lol:
Grzybków jadalnych niestety nie spotkałam...a trójaczki takie piękne i kolorowe pozowały do zdjęć...a szyszeczka....ha,ha...to tak jak smycz i pasztecik... po prostu bałagan na stole... :lol:
Katarzyna, zapraszam
Awatar użytkownika
forsytka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 12 wrz 2009, o 10:36

Post »

Witaj Katarynko. Jak mnie odnalazłaś w tym gąszczu forumowych ogrodniczek hhiihihihih... już myślałam, że nikt do mnie nie chce zaglądać, a tu kochana Katarynka zajrzała i jeszcze tak cieplutko nakataryniła :-))

Pięknie u Ciebie, kobieto, ech... pięknie.

[/b]
Zapraszam do siebie
W razie problemów ze zdjęciami zapraszam
do Picasa WebAlbum
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Jestem pod wrażeniem drewutni... mnie też czeka może w przyszłym roku podobna budowla :)
A cebul hoho... będzie pięknie wiosną :)
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Katarynko-także zwróciłam uwagę na drewutnię,pojemna, przewiewna i nie rzuca się w oczy.Świetne zdjęcia z wyprawy do lasu.Jak są grzyby trujące to i jadalne winny być, może i u Was padało dzisiejszej nocy?Może już rosną?
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p

Post »

Cześć Kasieńko :P
Znalazłaś chwilkę by posadzić cebulowe czy poleciałaś na grzyby? Tym razem jadalne... :lol:
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p

Post »

:D

Forsytko! Witaj w moim skromnym ogródeczku...

Alu! Cieszę się, że podoba Ci się drewutnia... muszę tylko jeszcze poukładać drewno...a to żmudna praca, bo chcę aby zmieściło się jak najwięcej... :? nie weim czy przed zimą zdążę...

Ewo! Do lasu wybieram się w niedzielę, ale nawet jak nie znajdę grzybków to będę miała satysfakcję ze spaceru...

Gosiu! Cebulowe w połowie już w ziemi... było ostatnio tak strasznie sucho u mnie, że łopaty nie dało się wbić w ziemię... dziś w nocy padało więc może znowu wrzucę parę cebulek... :D

Kupiłam tym razem dość sporo cebulek tulipanów i krokusików. Nie są to jeszcze ilości rewelacyjne, ale jak na mnie to i tak najwięcej niż w latach ubiegłych. Mam nadzieję, że przetrwają do wiosny i nie poczęstują się nimi nornice, bo jakoś ciągle mam poryty trawnik i nawet piszczące cacka ze sklepu (specjalne na nornice) nie są im straszne... :evil:

Już nie mogę doczekać się wiosny..., ale z drugiej strony lepiej nie poganiać czasu...

Jeszcze muszę posadzić doniczkowce, które zakupiłam w sezonie, bo inaczej będę musiała mocno zabezpieczyć je na zimę, a u mnie z planowaniem ogrodu coś kiepsko, ciągły brak czasu i potem wtykam roślinki w ziemię jak popadnie... :oops:

No, życzę na dziś dużo słonka ;:3
Katarzyna, zapraszam
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p
Od: 8 lut 2009, o 09:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Kasiu :) u mnie jeszcze zostały lilie do posadzenia, coś nie mogę się zebrać i ciagle brak czasu, by uporać się ze wszystkim, ale też moja wina, bo sobie za duże w tym roku plany zrobiłem na koniec sezonu. Piękne psisko pilnuje Ci ogrodu :)
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p

Post »

Kasieńko jak postępują prace z układaniem drewna?
Byłaś na tych grzybach? U nas ponoć nie ma wysypu (noce jednak za zimne), dlatego nie żałuję, że nie mam kiedy wyskoczyć do lasu :wink:
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p

Post »

Gosieńko! Nie byłam na grzybkach ponieważ walczymy z dachem, tzn. wiesz... remont starego domu wymaga strasznie dużo czasu, pracy, siły... szczególnie jeśli robi się to własnymi rękami... może zamieszczę kiedyś zdjęcie naszego domku, ale na razie nie wyglada jeszcze ciekawie (tzn. jak dla kogo - bo ja widzę w tej ruince potencjał).
Na grzybki chyba i tak za zimno...
Drewno powoli się układa, a teraz przybyło jeszcze więcej z tego starego dachu... chyba wszystko się nie zmieści :roll:
zrobiłam sobie w sobotę małą robótkę ogrodową... katem oka patrzyłam jak spadaja dechy z dachu, a to moja sobotnia praca:
Obrazek Obrazek
Katarzyna, zapraszam
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p

Post »

Jeszcze parę najnowszych widoczków z ogrodu, ale coś nie tak ze światłem chyba było, bo zdjęcia nie sią rewelacyjne, no cóż...czasem i takie trzeba dać, dla dokumentacji:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Katarzyna, zapraszam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”