Jak rajski ogróg
 Jak rajski ogróg 

Oj narobiłam się, bo każde miejsce na parapecie musiałam analizowac czy będzie dobre czy jakiś listek innej roślinki nie będzie zasłaniac nowego przyrostu innej
 Oj narobiłam się, bo każde miejsce na parapecie musiałam analizowac czy będzie dobre czy jakiś listek innej roślinki nie będzie zasłaniac nowego przyrostu innej  Ale jestem zadowolona ;)
 Ale jestem zadowolona ;) 

Odontoglossum grande otwiera swój pierwszy pączuś
 Odontoglossum grande otwiera swój pierwszy pączuś  Pięęęękne jest
 Pięęęękne jest   Miltonia honolulu otwarła już drugi pączek i pięknie pachnie. Lc. Gold Digger `Mandarin`nadal ładnie sie trzyma, to ta pomarańczowa
  Miltonia honolulu otwarła już drugi pączek i pięknie pachnie. Lc. Gold Digger `Mandarin`nadal ładnie sie trzyma, to ta pomarańczowa  Parapet dzisiaj cały w słoncu to ciężko było zrobić ładne zdjęcie :P Jak bedzie pochmurno to porobie jeszcze jakieś. Niedługo zakwitnie hybryda oncidium trochę tych kwiatków będzie
 Parapet dzisiaj cały w słoncu to ciężko było zrobić ładne zdjęcie :P Jak bedzie pochmurno to porobie jeszcze jakieś. Niedługo zakwitnie hybryda oncidium trochę tych kwiatków będzie 

Mariolko kolekcja wspaniała

, co to za storczyk z tymi dużymi bulwkami w środku zdjęcia wygląda wspaniale.
 , co to za storczyk z tymi dużymi bulwkami w środku zdjęcia wygląda wspaniale.