Ogródek Dorotki
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko cudowne widoczki i moje klimaty
Ja mam tylko niestety polne okrąglaki. 
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Dorotko, właśnie przebiegłam przez cały twój wątek i stwierdziłam, że komplement od kogoś kto ma tak piękne, dojrzałe wrzosowisko jest czymś wyjatkowym
Dziękuję ci bardzo.
Jak ogladam twoje hebe to teraz jestem na siebie zła bo w Kauflandzie były te odmiany - nawet nie drogie, a ładne, ale na donicach pisało, że to są rośłiny do chodowli w domu, że u nas przemarzają i je odłożyłam
A mogłabym spytać co to takiego
Jak ogladam twoje hebe to teraz jestem na siebie zła bo w Kauflandzie były te odmiany - nawet nie drogie, a ładne, ale na donicach pisało, że to są rośłiny do chodowli w domu, że u nas przemarzają i je odłożyłam
A mogłabym spytać co to takiego
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
Dorota!!!
Te zdjęcia z kamykami pod różną postacią, te ścieżki, schody i inne... rzuciły mnie na kolana!!!
Czemu ja dopiero teraz widzę takie ujęcia?
Cudne, piękne, bardzo mi się podobają.. :P I dopiero teraz wrócę by pooglądać nasadzenia
Te zdjęcia z kamykami pod różną postacią, te ścieżki, schody i inne... rzuciły mnie na kolana!!!
Czemu ja dopiero teraz widzę takie ujęcia?
Cudne, piękne, bardzo mi się podobają.. :P I dopiero teraz wrócę by pooglądać nasadzenia
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
- Dorota-C
- 500p

- Od: 25 wrz 2007, o 21:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kocham kamień Gosiu i dlatego jest go trochę w ogrodzie
Mam jeszcze niezłą stertę kamienia który został z ogrodzenia i grila. Czeka na swoje przeznaczenie.
Muszę go tylko " przetransportować" w mniej widoczne miejsce, tylko nie wiem jak to wytrzyma mój kręgosłup
Na razie "haruję" w ogrodzie sadząc cebulki. Nakupiłam jeszcze różne lilie choć nie były w planach i jeszcze hiacynty i tulipany. A teraz głowię się gdzie to poupychać
Mam jeszcze niezłą stertę kamienia który został z ogrodzenia i grila. Czeka na swoje przeznaczenie.
Muszę go tylko " przetransportować" w mniej widoczne miejsce, tylko nie wiem jak to wytrzyma mój kręgosłup
Na razie "haruję" w ogrodzie sadząc cebulki. Nakupiłam jeszcze różne lilie choć nie były w planach i jeszcze hiacynty i tulipany. A teraz głowię się gdzie to poupychać
Miejsca masz sporo, na pewno każda cebulka trafi na właściwe :P
Za transport kamienia sie nie bierz - dobrze radzę. Nasze kręgosłupy są zbyt cenne i z reguły opiera się na nich całe życie rodzinne
Za transport kamienia sie nie bierz - dobrze radzę. Nasze kręgosłupy są zbyt cenne i z reguły opiera się na nich całe życie rodzinne
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
-
gloriadei
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Dorotko!
przebiegłam po twoim pieknym ogrodzie i wpadłam w zachwyt!
Wspaniałe rabaty wrzosowe, hostowe i tyyyyyyyyyyle kamienia!
Bardzo elegancki i wysmakowany ogród!
Odpowiadam na pytanie o różę Eden i Red Eden- ta pierwsza bedzie docelowo wysoka na 2m a druga do 1m więc sadzić razem nie polecam. Eden można posadzic przy małej podporze/ kratce dla róż bo pędy sie przewieszają i kwiaty skierowane w dół. Red Eden nadaje sie na przód rabaty w słonecznym miejscu. jej kwiaty są cieżkie, mocno wypełnione płatkami i bardzo sklejaja sie po deszczu. To tak króciutko. Mam nadzieję, że zanjdziesz miejsce dla tych pięknych róż ;)
pozdrawiam cieplutko!
przebiegłam po twoim pieknym ogrodzie i wpadłam w zachwyt!
Wspaniałe rabaty wrzosowe, hostowe i tyyyyyyyyyyle kamienia!
Bardzo elegancki i wysmakowany ogród!
Odpowiadam na pytanie o różę Eden i Red Eden- ta pierwsza bedzie docelowo wysoka na 2m a druga do 1m więc sadzić razem nie polecam. Eden można posadzic przy małej podporze/ kratce dla róż bo pędy sie przewieszają i kwiaty skierowane w dół. Red Eden nadaje sie na przód rabaty w słonecznym miejscu. jej kwiaty są cieżkie, mocno wypełnione płatkami i bardzo sklejaja sie po deszczu. To tak króciutko. Mam nadzieję, że zanjdziesz miejsce dla tych pięknych róż ;)
pozdrawiam cieplutko!