gorzata76 pisze:No - ba!111agnieszka pisze:Że też ja wyszłam tylko za pół - górala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gosieńko mam nadzieje że wzięłaś tą połówkę z ciupagą![]()
![]()
Moje zielone cztery kąty cz.2
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moje też tak miały na początku sierpnia - Iga napisała mi, ze to może być jakaś choroba z powodu nadmiaru wilgoci. Potraktowałam więc je kilka razy Topsinem, a te brązowiejące gałązki ucinałam i wyrzucałam i teraz jest okigorzata76 pisze: Wrzosy w tym roku jakoś żyją, choć jeden od środka niepokojąco brązowieje![]()
A co do góralskiej krwi - to ci jo tyż terozki jest góralka - opawsko
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Halinko - moja babcia z Trzetrzewiny, a dziadek z GorlicHalina Kwak pisze:100krotka, czyż byś Ty była z Łącka
A brat dziadka z Gorlic ożenił sie z rodowitą Bytomianką
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Oj, mój półgóral bardzo nizinny - 1,67 m
Dzięki temu nie muszę uczyć się chodzenia na obcasach
Halinko... w następne wakacje... kto wie?
Dzieci bardzo tam ciągną, bo tam jest dom z wielką działką... i krówka... i kury... i siedmioro znacznie młodszego kuzynostwa mojego M... więc jest co robić
Babci M mieszka na dawnej Zawadzie... gdyby nie obwodnica, dalej byłoby zupełnie... wsiowo
Dzięki temu nie muszę uczyć się chodzenia na obcasach
Dzieci bardzo tam ciągną, bo tam jest dom z wielką działką... i krówka... i kury... i siedmioro znacznie młodszego kuzynostwa mojego M... więc jest co robić
Babci M mieszka na dawnej Zawadzie... gdyby nie obwodnica, dalej byłoby zupełnie... wsiowo
- dominikams

- Od: 21 sty 2008, o 10:48
- hanka55

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Jerum Pajtasz, Gorzatko, czy to jest Twój plan na najbliższą pięciolatkę ?gorzata76 pisze:Oj, mój półgóral bardzo nizinny - 1,67 m![]()
Dzięki temu nie muszę uczyć się chodzenia na obcasach![]()
Dzieci bardzo tam ciągną, bo tam jest dom z wielką działką... i krówka... i kury... i siedmioro znacznie młodszego kuzynostwa mojego M... więc jest co robić![]()
(...)
- dominikams

- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Ale on nie WęgierJAKUCH pisze:Dominiko teraz to już się nie dziwię ,że Cię tak do winogron ciągnie![]()
. Fajnie góry niziny obcasy a gdzie kwiatki
. Bananowce nie muszą się martwić o swoją przyszłość .
-
magdala
Tak u Gorzaty zrobiło się jakby regionalnie...
Po raz któryś stwierdzam ,że większość forumowiczek (ów) jest z południa Polski-
i co prawda to prawda : "południowcy" to ludzie fajni ,bardzo witalni .
Jeśli na wakacyjnych wyjazdach z kimś się zaznajomimy -to na ogół są lu ludzie ze Śląska :P
A ja -to dziwna mieszanka :mieszkam całe życie nad morzem ,ale krew we mnie płynie
podkrakowsko-wielkopolska,a małżonek mój to pół Kaszub a pół -spod Kielc....
I jak tu określić nasze korzenie..????
Gosiu -czy masz sprawdzone sklepy internetowe z roślinami ? Czy tam jest taniej ?
Magda.
Po raz któryś stwierdzam ,że większość forumowiczek (ów) jest z południa Polski-
i co prawda to prawda : "południowcy" to ludzie fajni ,bardzo witalni .
Jeśli na wakacyjnych wyjazdach z kimś się zaznajomimy -to na ogół są lu ludzie ze Śląska :P
A ja -to dziwna mieszanka :mieszkam całe życie nad morzem ,ale krew we mnie płynie
podkrakowsko-wielkopolska,a małżonek mój to pół Kaszub a pół -spod Kielc....
I jak tu określić nasze korzenie..????
Gosiu -czy masz sprawdzone sklepy internetowe z roślinami ? Czy tam jest taniej ?
Magda.
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gorzato-masz tu obrazkową odpowiedź w temacie mycia okien"mamo bo ona mi, mamo bo on mi" u Ciebie, a u mnie zajęcie w locie stołka który stoi na stole by dosięgnąć górnego okna.Tym razem przed wymianą okien ściągam firanki i zasłony.Doniczkowce z kuchni i zaokienne skrzynki z kuchni już wyniesione do Podwórkowego.Dobrze się tam prezentują.

- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Gorzatka, a ja już mam rożyczki! też od Flasha.
Tylko jeszcze miejsca na nie nie mam...ale co tam, przez noc popiją, a jutro, jutro...jutro będzie futro
Tylko jeszcze miejsca na nie nie mam...ale co tam, przez noc popiją, a jutro, jutro...jutro będzie futro
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka