Moja działka -giza 2009r.
Wiolu, nie wiedziałyśmy, że jestes zainteresowana trawskami, poprawimy się
Ewcia, a gdzie szukac tej listy "chwalonych"? Sadzonki rzeczywiście są bardzo dorodne, zresztą jak zawsze
Już odszukałam wątek
Ostatnie podrygi różyczek
Chopin

Casanowa w doniczce, tak szukał wyjścia dla korzonków, że przez dziurki w doniczce na dobre wrósł w ziemię, poprzekwitnięciu będę chyba musiała rozbroić donicę
Jeszcze troszke kwitnacych bylinek i krzaczorków

Na koniec moje improwizacje z trawkami, niewiele jeszcze widać ale licze na przyszły sezon

Ewcia, a gdzie szukac tej listy "chwalonych"? Sadzonki rzeczywiście są bardzo dorodne, zresztą jak zawsze
Ostatnie podrygi różyczek
Chopin

Casanowa w doniczce, tak szukał wyjścia dla korzonków, że przez dziurki w doniczce na dobre wrósł w ziemię, poprzekwitnięciu będę chyba musiała rozbroić donicę
Jeszcze troszke kwitnacych bylinek i krzaczorków

Na koniec moje improwizacje z trawkami, niewiele jeszcze widać ale licze na przyszły sezon

-
x-d-a
- harwi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak jak jak jak.... to nie wiedziałaś. ;:78
Od kiedy pierwszy raz zobaczyłam miskanta to mam w głowie tylko trawska
by nie powiedzieć, że siano
No no no fajnie się zapowiada ;) eh jak podrosną i będą tak bosko szumieć na wietrze
Bajer to jest to!!
ps: weź książkę o trafkach na spotkanko ja też swoją jak nie zapomnę pokaże ;)
No no no fajnie się zapowiada ;) eh jak podrosną i będą tak bosko szumieć na wietrze
ps: weź książkę o trafkach na spotkanko ja też swoją jak nie zapomnę pokaże ;)
Madzik, mam nadzieję, dam im troche czasu :P
Dalu, mam nadzieje że w przyszłym roku będzie juz cosik do pokazania
Ewcia, rozchodnikom darowałam
A za imie różyczki dziękuję
Wiolu, witam w trawkowie :P O książce postaram się nie zapomnieć, fajnie że znowu sie spotkamy
Czy to nie jest bajer

wszystkie ze str http://davesgarden.com/guides/ls/view/150/, ogolnie fajna. Ang ale nawet po omacku można oczka nacieszyć
Dalu, mam nadzieje że w przyszłym roku będzie juz cosik do pokazania
Ewcia, rozchodnikom darowałam
Wiolu, witam w trawkowie :P O książce postaram się nie zapomnieć, fajnie że znowu sie spotkamy
Czy to nie jest bajer

wszystkie ze str http://davesgarden.com/guides/ls/view/150/, ogolnie fajna. Ang ale nawet po omacku można oczka nacieszyć