Moja familokowa oaza spokoju cz.2
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
OLU wykorzystuję kazda wolną chwilę i zasuwam . Dzisiaj znowu siedziałam do 18,30 i robię SYZYFOWA PRACĘ . przenoszę z miejsca na miejsce . Powolutku widac już co zrobione . na razie jestem po prawej stronie a kiedy przejdę na lewą
może jeszcze w pażdzierniku być ładna pogoda więc się nie martwię . Najważniejsze przesadzone piwonie została jeszcze jedna obok białej róży .Róża pięknie kwitnie więc piwonii też na razie nie będe ruszac . Dzisiaj wsadziłam już połowę tulipanów i narcyzy
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu w końcu pozwiedzałam cały twój ogród - śliczności
Także bardzo się cieszę, że mogłam cię poznać w realu, dziękuję za zaproszenie - chętnie z niego skorzystam, bo bardzo ciekawa jestem jak to wszystko wyglada w realu. Pozdrawiam i zyczę miłego dni 
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
Bogusiu sekret cudny,też bym go chciała-może weżmiemy patole i ukorzenimy-co na to Jadzia?
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JAKUCH

Witam wszystkich odwiedzających . Dopiero co wróciłam z ogródka do domu i mam naprawdę dosyc . . Siedziałam od 13 kawał roboty zrobiłam ,ale jak wiecie takie przemeblowania to syzyfowa praca . Z jednego miejsca na drugie ale kawał już mam na czysto . Jak jutro skończę te trochę więcej to zrobię fotki . na razie nie ma co focić
IWONKO zapraszam tylko musimy się umówic kiedy może ONKA też dołączy do nas .
ANUŚKO patyczki możecie dostać nie ma sprawy tylko rzeknij słówko .
EWUNIU w to nie watpię znasz w dodatku wszystkie roslinki z imon nie tak jak ja
Życzę wszystkim odwiedzającym miłego wieczoru i cieszę się z Waszych odwiedzin
IWONKO zapraszam tylko musimy się umówic kiedy może ONKA też dołączy do nas .
ANUŚKO patyczki możecie dostać nie ma sprawy tylko rzeknij słówko .
EWUNIU w to nie watpię znasz w dodatku wszystkie roslinki z imon nie tak jak ja
Życzę wszystkim odwiedzającym miłego wieczoru i cieszę się z Waszych odwiedzin
Witaj Jadziu, oglądam twój ogród a tu tyle zmian, pięknieje z dnia na dzień. Skalniak wygląda na dość duży. Widzę też, że jesień ciebie omija, dużo kwiatów kwitnie i jest pięknie i kolorowo. Oglądałam zdjęcia ze spotkania, z przyjemnością patrzyłam na was, jesteście niezwykle sympatycznymi dziewczynami i jest mi mi miło, że co jakiś czas czytam od was posty. Miłego i słonecznego popołudnia.
- JAKUCH

WITAM WSZYSTKICH WIECZOROWĄ PORĄ
Dzisiaj znowu była przede wsystkim praca w ogródku . Pomału zaczyna przybierac nowe kształty i nawe zaczyna mi się podobac . Kupiłam tulipany botaniczne TARDA i narcyzytez botaniczne . Wsadziłam je w kamiennym kręgu zobaczycie dlaczego tak napisałam . Będa też tam rosły niskie róże z tych ,które mam i begonie ewentualnie jeszcze dosadzę jakies niskie jednoroczne . Kupiłam też takie szaro-srebrne Hebe ,ale sprzedawca nie znał nazwy muszę dopiero znależć
DANUSIU rugosy chce dać za płot ,zeby kwiaty przechodziły przez siatkę . Wiem ,że one wielgachne urosną dlatego żeby nikogo nie kusiła siatka wsadzę tam te Rugosy . Będzie ładny widoczek z ogródka i piękny zapach no a potem kolorowo .
IRENKO miło mi ,że wpadłaś . Musze dopiero zmniejszyć zdjęcia ,które będa co -nieco obrazowac . Zawsze z radością spaceruję po Twoich włościach ,ale dosięgnać Twój zmysł aranżacyjny to dla mnie NIEMOŻLIWE
a terazto co jeszcze kwitnie

Dzisiaj znowu była przede wsystkim praca w ogródku . Pomału zaczyna przybierac nowe kształty i nawe zaczyna mi się podobac . Kupiłam tulipany botaniczne TARDA i narcyzytez botaniczne . Wsadziłam je w kamiennym kręgu zobaczycie dlaczego tak napisałam . Będa też tam rosły niskie róże z tych ,które mam i begonie ewentualnie jeszcze dosadzę jakies niskie jednoroczne . Kupiłam też takie szaro-srebrne Hebe ,ale sprzedawca nie znał nazwy muszę dopiero znależć
DANUSIU rugosy chce dać za płot ,zeby kwiaty przechodziły przez siatkę . Wiem ,że one wielgachne urosną dlatego żeby nikogo nie kusiła siatka wsadzę tam te Rugosy . Będzie ładny widoczek z ogródka i piękny zapach no a potem kolorowo .
IRENKO miło mi ,że wpadłaś . Musze dopiero zmniejszyć zdjęcia ,które będa co -nieco obrazowac . Zawsze z radością spaceruję po Twoich włościach ,ale dosięgnać Twój zmysł aranżacyjny to dla mnie NIEMOŻLIWE
a terazto co jeszcze kwitnie

- JAKUCH

Właśnie mnie to zadziwiło ,ze jakieś to takie mizeroty te zdjecia ,ale przy wysyłaniu klikłam pełny rozmiar . U nas leje
HANIU nie moge wiele o niej powiedieć gdyż mam ją dopiero 1 sezon . Rośnie krzaczasto i na forum zrobiła furorę .
Trochę ma plamistości taki ciutek . Zobaczymy na wiosnę jak przezimuje bez okrywania gdyż ja twierdzę "co cię nie zabije to cię wzmocni "to pokazę jeszcze raz te zdjęcia

HANIU nie moge wiele o niej powiedieć gdyż mam ją dopiero 1 sezon . Rośnie krzaczasto i na forum zrobiła furorę .

- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.