Witaj Elu miło że wpadłaś
Uwielbiam oglądać fotki z takich targów a jeszcze bardziej uwielbiam chodzić
osobiście po nich. Jesień to fajna kolorowa pora roku. Co prawda jeszcze lato mamy
ale te wystawy to znak nieuniknionego końca sezonu W Chorzowie wystawa już
od piątku startuje
Krzysiu;Obejrzałem piękne zdjęcia.Mam kupę roboty na działce,remont domku,a że dni coraz krótsze,to staram się maksymalnie je wykorzystać.Mam rok remontów.
Wszystkich pozdrawiam. Ryszard
Witajcie Sylwek ja na pewno będę w niedziele. Wybieram się z Marcinem w piątek na wystawę
ale że mam blisko to chętnie jeszcze raz tam zajrzę. a tym bardziej że pomału zaczną
wyprzedawać niektóre zielone to może się załapię na coś śmiesznie taniego Gosiu no faktycznie są w palmiarni w takim ładnym akwarium. I wcale takie
brzydkie nie są. Zobacz jak im się buźka śmieje Rysiu no nie ma sprawy pracuj pracuj tylko czasem się zamelduj żebyśmy się nie martwili
Witaj Krzysiu.
Obejrzałam piękne zdjęcia a, że dawno mnie tu nie było zobacz co wyrosło z suchych badylków,
wydobytych z zielska i pielęgnowanych przez całe lato ( dobrze, że nie wyrzuciłam).
Pozdrawiam
Marylko wygląda na Błękitnego Anioła ... ja się przymierzam
to uszczknięcia na drugi rok...od sąsiada a może nie będę musiała, bo duża jego część
już przywędrowała do mnie
Hejcia. Robiłem sesje miejską dzisiaj to zaraz pokaże
jak Katowice są przygotowane na kibiców finału Euro Basketball Marylko wspaniały to faktycznie ten co ma sąsiad od Eli Sylwek sorki te z zoo z Chorzowa
Mam nadzieję że forumki z innych miast rozgrywek pokażą jak to wygląda u Nich