Harmonii i spokoju w Twoim ogrodzie zazdroszczę Ci już od dawna. Ja w moim dopiero będę się dobrze czuła jak stanie dom. Teraz nie ma co inwestować bo wjedzie spych i wszystko zniszczy, ale za rok albo za dwa... echhhh marzenia - dobrze, że za nie nie karają
Zieleń to życie-zielono mi - evluk
- MagdaMisia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- aanula

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewuś
przykro mi z powodu kotka
Znam ten ból, bo też straciłam kochanego kotusia i też miałam problem, jak powiedzieć dla synka co się z nim stało ... Do dzisiaj nie zna prawdy ... też powiedziałam, że gdzieś poszedł i nie wrócił ...
Ewuś, pokaż jakie kupiłaś hortensje
I adres mi podaj na P.W. to nasionka Ci wyślę
Znam ten ból, bo też straciłam kochanego kotusia i też miałam problem, jak powiedzieć dla synka co się z nim stało ... Do dzisiaj nie zna prawdy ... też powiedziałam, że gdzieś poszedł i nie wrócił ...
Ewuś, pokaż jakie kupiłaś hortensje
I adres mi podaj na P.W. to nasionka Ci wyślę
-
evluk

- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witajcie, właśnie sobie choruję ekhm
Dopadło mnie przewlekłe zapalenie zatok, dodatkowo jakiś wirus od synusia- (przytaskał ze szkoły - on na szczęście już zdrowy) i skończyło się na zastrzykach dwa razy dziennie- ciężko wytrzymać, oj ciężko, bo są domięśniowe
I tak nadrabiam zaległości spacerując po forumowych ogródkach i odwiedzając nowe wątki, bo na to jest zawsze mało czasu.......
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, staram się jakoś to wszystko przetrzymać, ale trudno się z pewnymi sprawami pogodzić, tym bardziej jest ciężko jak dziecko się budzi i pierwsze słowa jakie z jego ust padają to: Mamusia, jestem jedynym dzieckiem na świecie co nie ma kotka!!!!!!
i znów od nowa płacz....
Postanowiłam po tym wszystkim, że z kotami już w tym roku koniec, ale złamałam się po kolejnych łzach i uzgodniliśmy z M, że na taki ból poradzi tylko klin- czyli inny kot, nie mamy wyjścia musimy się rozejrzeć za nowym Miziakiem.....
g.kiecko Witam w moich skromnych progach, na tym zdjęciu jest mój synuś i syjamczyk Rademenes- zginął w marcu ( nie ustaliliśmy do dziś przyczyny jego śmierci).
Jak tylko się wykuruję będą nowe zdjęcia z ogrodu, na razie nici z wyjść na grządki, bo mi w domu zabronili i pilnują. Dobrze, że choć z netu pozwolili korzystać
Miłego popołudnia i wieczoru życzę Wam wszystkim....
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, staram się jakoś to wszystko przetrzymać, ale trudno się z pewnymi sprawami pogodzić, tym bardziej jest ciężko jak dziecko się budzi i pierwsze słowa jakie z jego ust padają to: Mamusia, jestem jedynym dzieckiem na świecie co nie ma kotka!!!!!!
i znów od nowa płacz....
Postanowiłam po tym wszystkim, że z kotami już w tym roku koniec, ale złamałam się po kolejnych łzach i uzgodniliśmy z M, że na taki ból poradzi tylko klin- czyli inny kot, nie mamy wyjścia musimy się rozejrzeć za nowym Miziakiem.....
g.kiecko Witam w moich skromnych progach, na tym zdjęciu jest mój synuś i syjamczyk Rademenes- zginął w marcu ( nie ustaliliśmy do dziś przyczyny jego śmierci).
Jak tylko się wykuruję będą nowe zdjęcia z ogrodu, na razie nici z wyjść na grządki, bo mi w domu zabronili i pilnują. Dobrze, że choć z netu pozwolili korzystać
Miłego popołudnia i wieczoru życzę Wam wszystkim....
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Ewuś wszystkiego o czym marzysz Tobie i Twojej rodzince życzę z całego
Ewuś a może zastanowicie się jeszcze nad kotkiem, skoro podejrzewasz wiesz co
to może niech synuś nie cierpi kolejny raz. Rany się za goją a po co historia ma się powtórzyć
nie wiem tak sobie na głos myślę.....
Decyzje podejmiecie sami..........
Ewuś a może zastanowicie się jeszcze nad kotkiem, skoro podejrzewasz wiesz co
Decyzje podejmiecie sami..........
-
evluk

- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Joluś
Od zawsze mieliśmy koty- pewnie, że nie zawsze z nami bardzo długo były- mieszkamy blisko głównej drogi, no ale te 6-8 lat to z nami pozostawały. Mamy tez gospodarstwo, a bez kota nie ma dla nas życia- jak to mówił Pawlak w "samych swoich", teraz na jesień cała brać mysia będzie ściągać do domu, a kot jest dobrym straszakiem....
A poza tym dom bez psa(mamy dwa) i bez kotów to nie dom......
Żałuję teraz tylko jednego, że nie zawieźliśmy go do weta na sekcję, czy faktycznie był wiesz co.... no.....
Od zawsze mieliśmy koty- pewnie, że nie zawsze z nami bardzo długo były- mieszkamy blisko głównej drogi, no ale te 6-8 lat to z nami pozostawały. Mamy tez gospodarstwo, a bez kota nie ma dla nas życia- jak to mówił Pawlak w "samych swoich", teraz na jesień cała brać mysia będzie ściągać do domu, a kot jest dobrym straszakiem....
A poza tym dom bez psa(mamy dwa) i bez kotów to nie dom......
Żałuję teraz tylko jednego, że nie zawieźliśmy go do weta na sekcję, czy faktycznie był wiesz co.... no.....
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- pelagia72

- Od: 2 mar 2009, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Ewo !
Serdecznie współczuję Wam straty futrzastego przyjaciela.
U nas jutro pogrzeb chomika, moje dzieci też w żałobie.
W Twoim ogrodzie odnalazłam wiele ulubionych moich klimatów, ścieżki z cegły, garnki - bolesławce, gąszcz roślin...
Piękne wrzosy, czy one zimowały ?
Piękne robisz Ewo zdjęcia, mnie nie wychodzą tak makro.

Serdecznie współczuję Wam straty futrzastego przyjaciela.
U nas jutro pogrzeb chomika, moje dzieci też w żałobie.
W Twoim ogrodzie odnalazłam wiele ulubionych moich klimatów, ścieżki z cegły, garnki - bolesławce, gąszcz roślin...
Piękne wrzosy, czy one zimowały ?
Piękne robisz Ewo zdjęcia, mnie nie wychodzą tak makro.
-
magdala