"trawy ah te trawy''' lalalla
Moja działka -giza 2009r.
Wiolu, wzięło mnie na trawki, ale co z tego wyniknie
Nie będzie ich dużo. Troche wysokich , troche niskich a wszystkie musża kochac suszę
Ewcia, książka nie dla takich koneserów jak Ty
Bardzo ogólne wiadomości
Suuuuuuucho na działce, trudno cokolwiek robić. Planowane, wielkie przeprowadzki musza poczekać, bo rzeczywiście tylko kilofem
Jeszcze kilka kwiatków, pierwsze przeprowadzki trawek, i jesienne irgi i ogniiki.
URL=www.fotosik.pl]
[/URL]

Ewcia, książka nie dla takich koneserów jak Ty
Suuuuuuucho na działce, trudno cokolwiek robić. Planowane, wielkie przeprowadzki musza poczekać, bo rzeczywiście tylko kilofem
Jeszcze kilka kwiatków, pierwsze przeprowadzki trawek, i jesienne irgi i ogniiki.
URL=www.fotosik.pl]
[/URL]

- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gabiś. Mogę Ci kilof sprezentować, stoi u mnie w kącie nie używany, będzie miał zastosowanie na Twojej patelni.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Madzik, zdjątko koniecznie, zrób sobie pętelkę :P Dużo nie zrobiłam, wyciepałam tylko większość niechcianych zielsk i kilka trawek poprzesadzałam. Twojej "kalece" zrobilam opatrunek i stoi jak kołeczek
Jeszcze niewiele widać ale juz mi się bardzeij podoba od skalniaka
Krysiu, za kilof dziękuję
poczekam na deszczyk i jakoś dam radę. Ale dziękuję za dobre chęci 
Krysiu, za kilof dziękuję
- markussch01
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
Mariolu, berberys tez mnie zaskoczył, a nie ukrywam, że juz w niego zwątpiłam
Wyczaiłam, że pod nózie powienien dostać cos rózówo białego, miał jednoroczny tytoń i całkiem fajnie to wyglądało. Może będzie to niziutka różyczka
A do jałowca to już tak przywykłam, że nie wyobrażam sobie jak kiedyś padnie / tfu../
Ewcia, masz rację, trawki teraz dopiero pokazuja swoje oblicze. Niektóre między różami tez fajnie wyglądały, ale te podzielę i będa w dwóch miejscach. Pewnikiem czeka mnie jeszcze niejedno niezadowolenie i przeprowdzka
Madzik, poczekam, na swoja albo na Twoją :P
Markusie, co w szafie to w szafie a co na działce to na działce
A wysiłek to juz odczułam, przenoszenie z miejsca na miejsce kamieni, kamyczków
A do zamierzonego
efektu jeszcze daleeeeeeeeeeeeeeeko
A zmiany to lubię, nawt moj M dziwi się, że jeszcze Jego nie wymieniłam
, ja na to, że jeszcze nic straconego :P Tylko potworna susza utrudnia wszelkie przeprowadzki 
Ewcia, masz rację, trawki teraz dopiero pokazuja swoje oblicze. Niektóre między różami tez fajnie wyglądały, ale te podzielę i będa w dwóch miejscach. Pewnikiem czeka mnie jeszcze niejedno niezadowolenie i przeprowdzka
Madzik, poczekam, na swoja albo na Twoją :P
Markusie, co w szafie to w szafie a co na działce to na działce
A wysiłek to juz odczułam, przenoszenie z miejsca na miejsce kamieni, kamyczków