DOBREJ NOCKI
Ogrodowy "niemowlak" Miiriam 2009r cz.1
- harwi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
to dokładnie tak jak ja planuje ;) jakbyś mi to wyjęła z ust. Powolutku zbieram i zbieram rojniczki może kiedyś uzbieram jakaś kolekcję. Fajnie, że będę miała rojnikową koleżankę może razem uda nam się to marzenie spełnić one się szybko rozmnażają i będzie można "machniom" może już mam takie co ty nie maszJa mam już jeden skalniak - ale teraz zamarzył mi się taki mniejszy z białego kamienia i tylko rojnikami - dużą ilością różnych rojników .. na razie to pomysł - a największym kłopotem będą ( przypuszczam ) te białe kamienie ... ale powolutku
- hanka55

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Bernuś, masz rację.
Nawet w najgorszej sytuacji, warto widzieć, te jaśniejsze strony.
Stało się i już tego nic nie odwróci.
Szczęściem, nie wyszystkie palce, nie cała dłoń,
a tylko kikutki.
Pamiętaj, że trzeba wystąpić o oszkodowanie!
I oby nieszczęścia obchodziły Wasz dom, wielkim kołem.
http://www.portalfk.pl/?doc_id=14140&iid=4640
http://www.e-gamma.pl/wskazniki/odszkodowania.htm
Nawet w najgorszej sytuacji, warto widzieć, te jaśniejsze strony.
Stało się i już tego nic nie odwróci.
Szczęściem, nie wyszystkie palce, nie cała dłoń,
a tylko kikutki.
Pamiętaj, że trzeba wystąpić o oszkodowanie!
I oby nieszczęścia obchodziły Wasz dom, wielkim kołem.
http://www.portalfk.pl/?doc_id=14140&iid=4640
http://www.e-gamma.pl/wskazniki/odszkodowania.htm
- Miiriam

- Od: 13 maja 2007, o 00:17
Wszystkim Wam ogromnie dziękuję za wizytę i zostawiony ślad
To naprawdę ważne .. .
Jak wiecie mój M w maju zaczął ocieplać nasz dom i niedawno skończyliśmy gruntowanie - w tym tygodniu miał zacząć kłaść ostatnia warstwę tynku, a potem płytki na schodach i tarasach - takie były plany... tymczasem życie napisało inny scenariusz .
Ale ku naszemu zaskoczeniu w piątek pod namiot przyjechał jeden z moich braci i od razu zabrał się do pracy. W sobotę dołączył drugi .. i tak oto mamy już położony tynk na jednej całej ścianie i górnym tarasie ... Kontynuacja nastąpi w weekendy
M cierpi już jakby mniej - rany podobno ładnie się goją i to jest najważniejsze
Jak dobrze, że jesteście
Jak wiecie mój M w maju zaczął ocieplać nasz dom i niedawno skończyliśmy gruntowanie - w tym tygodniu miał zacząć kłaść ostatnia warstwę tynku, a potem płytki na schodach i tarasach - takie były plany... tymczasem życie napisało inny scenariusz .
Ale ku naszemu zaskoczeniu w piątek pod namiot przyjechał jeden z moich braci i od razu zabrał się do pracy. W sobotę dołączył drugi .. i tak oto mamy już położony tynk na jednej całej ścianie i górnym tarasie ... Kontynuacja nastąpi w weekendy
M cierpi już jakby mniej - rany podobno ładnie się goją i to jest najważniejsze
Jak dobrze, że jesteście
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
Oj, przykro mi...Jakoś wytrzymam te kilka dni bez tych nasionek...A jaka maszyna zmiażdżyła Twojemu M te palceMiiriam pisze:Kochani .. wiem , że to wątek ogrodowy - a nie osobisty... ale ..
Ile jeszcze nam się zdarzy???
5 dni temu mój mąż wrócił do pracy po miesięcznej przerwie spowodowanej rehabilitacją kręgosłupa .. a dziś - przed chwila zadzwonił, że maszyna zmiażdżyła mu 3 palce u ręki - właśnie jest w Krakowie na operacji ..
Niech ktoś zawiąże ten worek z nieszczęściami .............
Dziękuję że jesteście
- Andrzej Max

- Od: 15 lip 2009, o 15:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Bernadko spędziłam piękny poranek w Twoim ogrodzie, chociaż tych smutnych historii też trochę Was spotkało- bardzo współczuję, dla męża to z pewnością jeszcze długo będzie szokiem, będzie się musiał nauczyć pracować bez tych palców, ale w takiej wspaniałej rodzinie i to się ułoży. Ogród masz już przepiękny a skalniak to już rewelacja, ja niestety muszę swój zrobić od nowa, bo musimy zrobić szambo od nowa. Pozdrawiam najserdeczniej i mam nadzieję na spotkanie w jakąś niedzielę!
-
marzenaF
- 1000p

- Od: 24 sie 2009, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bardzo piekny ogród,widać ile serca i pracy wsadziliście ,żeby byl piękny
Życzę aby spotykały Was same szczęsliwe chwile
i żeby już nic złego się nie przytrafiało.A dla Twojego męża dużo zdrówka!
i żeby już nic złego się nie przytrafiało.A dla Twojego męża dużo zdrówka!
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Spełnione marzenie Marzenki