Ogród Igi - cz.5
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iga, trytoma w nocy - zjawiskowa
I tak jak Grażynka zauważyła, niektóre rośliny jakby fosforyzowały.
Powrócę jeszcze do poprzednich zdjęć. Zrobiły na mnie wrażenie różowe kwiaty żurawki. Jakbyś nie podpisała zdjęcia, długo bym się zastanawiał, co to za roślina. Głównie cenimy żurawki za liście, a tu takie piękne kwiaty
Powrócę jeszcze do poprzednich zdjęć. Zrobiły na mnie wrażenie różowe kwiaty żurawki. Jakbyś nie podpisała zdjęcia, długo bym się zastanawiał, co to za roślina. Głównie cenimy żurawki za liście, a tu takie piękne kwiaty
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iguś, ale u ciebie pięknie i ta różowa kompozycja, miszmasz, skalniaki.... miłorzęba masz...
znowu spać nie będę mogła z przejęcia, bo ja tak marzę o takim właśnie miłorzębie - musiał być drogi, co
a ta wrotycz jaka jest śliczna - w ogóle nie znam tej roślinki, ma listki jakbyz plisowanki 
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
Iguś nie kupiłamiga23 pisze:Witaj Elu, jutro już było, i jak kupiłaś wanilię?tija pisze:Iga 5 fotka super ,a trzecia to Vanilka, mam nadzieję że jutro będą w sprzedaży bo jak nie to
![]()
.
Słyszałam ze masz na zbyciu Mukdenie
-
iga23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ale wiesz ,że to maleństwo?tija pisze:
Iguś nie kupiłamnie mieli, dlatego i tylko dlatego jestem nieszczęśliwa bo reszta zakupów udana niektóre nawet nadprogramowo
, na razie zastąpiłam ją Pinki Daimont /chyba/ , na wanilkę dalej poluję .
Słyszałam ze masz na zbyciu Mukdenie. U Ciebie ok
Szybko się wieści roznoszą.