Karo na *mojej* stronie jest rozmowa i prezentacja Macodesa pe....
Jeden z uprawy w herbarium, drugi z uprawy parapetowej Beaty = czyli prawie
 normalne warunki. Obydwa sa doprowadzane do kwitnienia -->co bedzie dalej?? zobaczymy. W sposób naturalny powinny sie wytworzyć w podłożu nowe rośliny -u Beaty widać w doniczce przychówek ale to pewnie iiiiiiiii....dzie dłuuuuuugo.
 normalne warunki. Obydwa sa doprowadzane do kwitnienia -->co bedzie dalej?? zobaczymy. W sposób naturalny powinny sie wytworzyć w podłożu nowe rośliny -u Beaty widać w doniczce przychówek ale to pewnie iiiiiiiii....dzie dłuuuuuugo.Przejrzyj wątek -->dałam tam link na ciekawą rozmowę w temacie Macodes.
Moze Tobie się też przyda ? do własnych wniosków.
Beata :P pewnie ma Twoją rówieśnicę ,myślę ,że też z wystawy w Łodzi.
pozdrawiam Jovanka

raczej wyobrazić sobie doniczkę w środku :P +przybranie i taaaaki efekt.
  raczej wyobrazić sobie doniczkę w środku :P +przybranie i taaaaki efekt. smakowitego wyboru.
  smakowitego wyboru. , a kwiatka doniczkowego... ;:95 .bym  kupiła przy okazji!!!!!!
 , a kwiatka doniczkowego... ;:95 .bym  kupiła przy okazji!!!!!!  wolałabyś dostać większy bukiet ,a nie taką malunią fantazję na dłoń.
  wolałabyś dostać większy bukiet ,a nie taką malunią fantazję na dłoń. --->dziękczynnie
  --->dziękczynnie ---> z miłości
 ---> z miłości ---->amorów do innych
 ---->amorów do innych ----->i tak bez okazji specjalnej , a miło z zaskoczenia.
  ----->i tak bez okazji specjalnej , a miło z zaskoczenia. niepotrzebnie, i tak masz swoje zdanie na ten temat.
  niepotrzebnie, i tak masz swoje zdanie na ten temat. 

, ale obiecuję poprawę właśnie zaczynam urlop więc wszystko możliwe.
  , ale obiecuję poprawę właśnie zaczynam urlop więc wszystko możliwe.