Moja działka -giza 2009r.
Basówko, cały niemal dzień latałam za widłami
Kużwa wszystkie wymiotło, albo takie przebitki, że głowa boli. Dlatego wylądowałam w obi. I widełki i zielsko
Listki sa naturalnie zółtawo zakończone, na pewno. Dlatego to wzięłam 
A ogólnie nic ciekawego nie widziałam, chryzantemy ogrodowe i drogawe. Kwiaton tez zaliczyła, i też puchy
A ogólnie nic ciekawego nie widziałam, chryzantemy ogrodowe i drogawe. Kwiaton tez zaliczyła, i też puchy
Zeby to chociaż wszystko było na "ż" :P
Plany na dzisiaj były baaardzo ambitne ale oczywiście zrealizowane w 20 %, tzn relaks
Ziemia jest koszmarnie sucha, trudno łopatę czy widły
wbić
I oczywiście przedsenna wizja zmian dziłakowych nie do wprowadzenia, może te zielska przemieszczaja sie nocami :P
grandiflorka, jej kwiat jest nieziemski i na razie jedyny kwiatek hibiskusa "igiełkowego"

Plany na dzisiaj były baaardzo ambitne ale oczywiście zrealizowane w 20 %, tzn relaks
Ziemia jest koszmarnie sucha, trudno łopatę czy widły
I oczywiście przedsenna wizja zmian dziłakowych nie do wprowadzenia, może te zielska przemieszczaja sie nocami :P
grandiflorka, jej kwiat jest nieziemski i na razie jedyny kwiatek hibiskusa "igiełkowego"

- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękny ten hibiskus. Aż żałuję, że też nie kupiłam, ale dostałam siewkę białego od Stasi, więc poczekam aż podrośnie ale to trochę długo trwa
. Ja żeby coś skopać to najpierw włączam wąż aby podlać, a dopiero później mogę coś zrobić. Robi się kamień tak jest zasch nięta gleba. Zapowiadają na jutro deszcz, to może wreszcie popada.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki