super fotki -super, wyobrażam sobie jakie świetne były spotkania, widać to po waszych uśmiechniętych buźkach
  super fotki -super, wyobrażam sobie jakie świetne były spotkania, widać to po waszych uśmiechniętych buźkach  Zakupy cebulowych świetne- powiem szczerze, że niektóre z tych roślinek po raz pierwszy widzę
 Zakupy cebulowych świetne- powiem szczerze, że niektóre z tych roślinek po raz pierwszy widzę  

Dzięki i wzajemniealeksandra odwazna pisze:Pozdrowienia od Jasia dla Jasia

:

_oleander_, mam nadzieję, że skutecznie namówiłaś mojego mężaaleksandra odwazna pisze: Halinko teraz Twoja kolej na przyjazd

nooo i robi soki z malin
 nooo i robi soki z malin  

Ten przepis jest w najlepszych przetworach z działek.Cynthia pisze:Oleńko ale pychotki na tym stole ;:8 ..........ja też dzisiaj gotowałam kluski śląskie.......wszystko migiem zniknęło z talerzy
A na konfiturę ze śliwek dziewczyny gdzieś podawał przepis......taki bez mieszania.....i nic się nie przypala, tylko za Chiny nie mogę sobie przypomnieć w którym wątku go czytałam
Olu ,takie powroty na stare śmieci ,to bardzo fajna podróż w przeszłość........człowiekowi tak miło się robi na duszy i tle rzeczy się przypomina

/oczywiście robić/ dosłownie mam alergię ... jeść mogę.. to i owszem..przetwory to domena mojego małżonka ,przyzwyczaił się i nic nie gada.W tym roku nad urodzaj śliwek i gruszek no ale z pomocą sąsiadów - zagospodarowane pomalutku.
 /oczywiście robić/ dosłownie mam alergię ... jeść mogę.. to i owszem..przetwory to domena mojego małżonka ,przyzwyczaił się i nic nie gada.W tym roku nad urodzaj śliwek i gruszek no ale z pomocą sąsiadów - zagospodarowane pomalutku.