bogusia177 pisze:No widzisz
Gabryśko ,noleży mu sie ,,,a do dyplomu sobie swoje imię nad jego dopisz ...Ty to umiesz
Jak byś prędzy jechała wtedy do domu, to jo by Twoigo na pewno nie pościskała

Boguśko, umieć umia, ale komputerem, a nie na papierze...
Jacek P.... pisze:Gabrysiu moje
GRATULACJE
Jeszcze Cię pomęczę z nazwami. Pamiętasz tą żurawkę, która mi dawałaś?
Jakiś czas temu prowadziliśmy dyskusję nt. dzwonków kropkowanych, że ten mój taki dziwny. I dzisiaj dopiero odkryłem, że to nie jest kropkowany tylko dzwonek wspaniały. źródło niby wiarygodne ale nie mogę się go doszukać w necie i nie znam nazwy łacińskiej

Może Ty natrafisz gdzieś na takiego?
Jacku, nazwy żurawki nie znam... kupowałam ją bez nazwy.
A jeśli chodzi o dzwonka, to dobrze by było, gdybym zobaczyła go na zdjęciu.
W tej chwili nic mi nie przychodzi do głowy.
bogusia177 pisze:Hanka 1 pisze:Bogusiu a dlaczego my przypięte? A ja myślała,że to oni się przypięli do nas i tak wiszą

Haneczko ,zapomniałam dopisać ,że oni sobie tak myślą -----masz świętą rację

No, a ja dodam że oni sobie dużo rzeczy myślą... a niech sobie myślą, my i tak wiemy swoje.
an-ka pisze:Tylko dyplom?A gdzie załącznik na chociażby kwiaty? - jawna niesprawiedliwość.
A tak zupełnie serio-gratulacje. ;:18 A Gloria Dei przecudna.Jestem ciekawa,czy jakąś różę kupiłaś.
Aniu, nasze prezesostwo jest raczej skąpe.
Obchody były regionalne i prezydent Jastrzębia np. nagrodził swoich wzorowych działkowców nagrodami rzeczowymi.
I podobno całkiem spore te nagrody.
Niestety, u nas tylko dyplomy nawet bez tego " rączka, buźka"...
aha no nie... skłamałabym...dostaliśmy ciacha na stół, ale kawę musiałam sobie kupić.
Ale prezydent Raciborza powiedział, że w przyszłości i on postara się o nagrody rzeczowe.
Kupiłam dwie róże, ale chyba z jednej nie będę zadowolona.
Na zdjęciu miała mocno pomarańczowy kolor, ale w sieci nie mogę jej znaleźć.
I nie wiem czy będzie taka, bo oglądając inną, na zdjęciu była czerwona, a kwiat miała mocno różowy.
I chyba już żałuję że jej nie wzięłam zamiast pomarańczowej.
Dzięki za gratki...
aanula pisze:Gabrysieńko GRATULUJĘ!!!
A to bukiet do dyplomu
U nas za tydzień taka impreza na działkach i też dostanę dyplom

i może coś jeszcze

Anusiu, dziękuję za gratulacje i bukiecik.
Ale chyba to nie jest Twoja pierwsza nagroda ?
Ty przynajmniej masz nadzieję na coś jeszcze i tego Ci życzę, bo masz przepiękną działkę.