Dawidku, ja pamiętam o nasionach, tak jak obiecałam. W przyszłym tygodniu, już na pewno je Tobie wyślę, Ładne zdjęcia, a w szczególności z Wadowic są bliskie naszym sercom.
pozdrowienia stasia
Adresy do moich wątków Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Cieszę się Dawidzie,że oprócz pracy w ogródku miałeś trochę urozmaicenia,mam na myśli wycieczkę.Zdjęcia jak zwykle śliczne i przypomniały,nam miejsca ważne dla naszego kraju.Kończą się wakacje i na pewno będziesz miał mniej czasu na komputer,zatem życzę powodzenia na szkolnej niwie---- pozdrawiam
Cześć Dawid :P
Chyba zadowolony jesteś z wycieczki? Tyle ciekawych miejsc zwiedziłeś :P
Dziękuję, że umieściłeś te zdjęcia. Przypomniały mi one o miejscach w których kiedyś dane mi było być i wywarły na mnie baaardzo duże wrażenie...
Zajrzałam i ja do ciebie.Wdzę że ostatnio trochę podróżujesz,mnie też ostatnio udają się tylko krótkie wycieczki.Oświęcim- zawsze chciałam odwiedzić to miejsce i oddać hołd pomordowanym,jednak jeszcze mi się to nie udało.A szkoda!Wspaniałe zdjęcia.Co do mieczyka abisyńskiego ,to wejdż w wyszukiwarę , jest tam założony temacik o nim.Z pewnością rozwieje woje wątpliwości.
Dobranoc Dawidku
Tylko nie idź na TV!!!
Lepiej się wyśpij :P
Nie chcę Cię straszyć, ale jak nie zaczniesz czytać książek to będziesz musiał dużo się uczyć i zarywać noce
Oglądałem trochę TV, pogrzebałem po internecie i już powoli usypiam ;:51
Niedawno patrzę przez okno balkonowe na dwór a tam mokro bo deszcz lał Mam nadzieje że jutro nie będzie padać i będzie ciepło Dobranoc Wszystkim, Kwiatowych Snów