Prawdopodobnie to "tygrysek" u mnie przymierza się do kwitnienia po długiej przerwie, ma 2 pędy. zastymulowały go dramatyczne skoki temperatur na zewnątrz (z 33 na 15 stopni nocą)
 Prawdopodobnie to "tygrysek" u mnie przymierza się do kwitnienia po długiej przerwie, ma 2 pędy. zastymulowały go dramatyczne skoki temperatur na zewnątrz (z 33 na 15 stopni nocą)Też czekam na kwiat Twojej belliny

Prawdopodobnie to "tygrysek" u mnie przymierza się do kwitnienia po długiej przerwie, ma 2 pędy. zastymulowały go dramatyczne skoki temperatur na zewnątrz (z 33 na 15 stopni nocą)

Przez te 2 lata zapomniałam już jakie miał kwiaty. Tak więc znów przekonałam się, że warto powalczyć...

falenopsisa, mój też kwitnie baaaardzo długo
  falenopsisa, mój też kwitnie baaaardzo długo  jak go dostałam nie miał takich "mazów" na płatkach, pojawiły się przy moim kwitnieniu, coś nowego zawsze
 jak go dostałam nie miał takich "mazów" na płatkach, pojawiły się przy moim kwitnieniu, coś nowego zawsze  
  i zdjęcia super ostre, pozazdrościć umiejętności
  i zdjęcia super ostre, pozazdrościć umiejętności