Miłego wieczoru
Leśny ogród Moni68 cz.4
Hej Moniko:).. chyba już u wszystkich zakiełkowała myśl o dosadzaniu cebul.. ja sobie tez dokupiłam żurawek:)..ostatnio bardzo mi się spodobały:)
pozdrawiam
pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
-
evluk
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Moniko...
pozwól, że zacznę od Tuli-a w zasadzie od jej keiki- ale śliczności, prawdziwa pięknotka.... 8)
Moniko, ja nie wykopuję żadnych cebul,wszystkie rosną od paru lat w jednym miejscu...
I mają się całkiem dobrze....
Mój Achimenes to również masa liści i parę kwiatów....spodziewałam się, że będzie bardziej reprezentacyjny, ale cóż to się lubi co się ma
Miłego wieczoru
pozwól, że zacznę od Tuli-a w zasadzie od jej keiki- ale śliczności, prawdziwa pięknotka.... 8)
Moniko, ja nie wykopuję żadnych cebul,wszystkie rosną od paru lat w jednym miejscu...
Mój Achimenes to również masa liści i parę kwiatów....spodziewałam się, że będzie bardziej reprezentacyjny, ale cóż to się lubi co się ma
Miłego wieczoru