Zielono mi... ! cz.2
- Zgredo
- -Moderator Forum-.

- Od: 1 maja 2008, o 15:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne pełne kwiaty na begonkach - w zasadzie sam kwiat - cukiereczki 
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 lut 2009, o 20:29
-
Grzdyl
Witam,Jagódko. Jak się sprawuje Twoja szeflera? W czwartek znów mają być w Biedronce i patrząc na Twoją chyba też się na taką skuszę.
Choć czasu mam jak na lekarstwo,to z samego rana (niech się pali,niech się wali) wybiorę się również do tej na Wróbla i mam nadzieję,że załapię się na taką samą.Będę tylko musiał podszkolić się o jej wymaganiach,bo przy moim talencie do niszczenia roślin innych niż kaktusy,szkoda by jej było. 
Nic nie wspominasz o wełnowcu na hibiskusie,więc rozumiem,że uznał Twoją wyższość i przepadł z kretesem.
Gratuluję. 
Nic nie wspominasz o wełnowcu na hibiskusie,więc rozumiem,że uznał Twoją wyższość i przepadł z kretesem.
- miluck

- Od: 22 lut 2008, o 21:03
Władku
Dziękuję za odwiedziny.Odpisuję trochę spóźniona,coś ostatnio nie mogę się wyrobić z czasem.
Szeflera ma się (Pwu,pwu, aby nie zapeszyć)bardzo dobrze wypuszcza listek ,za listkiem.Jeśli chcesz ją upolować to zajrzyj do sklepu już dzisiaj koło 12:00 ,na Wróbla wystawiają przeważnie dużo wcześniej.Co do hibcia to na razie rośnie sobie i ponownie ma pąki, ale chyba go jeszcze raz spryskam ,tak zapobiegawczo.
Asiudziękuję w imieniu begonii i cyklamena
Dziękuję za odwiedziny.Odpisuję trochę spóźniona,coś ostatnio nie mogę się wyrobić z czasem.
Szeflera ma się (Pwu,pwu, aby nie zapeszyć)bardzo dobrze wypuszcza listek ,za listkiem.Jeśli chcesz ją upolować to zajrzyj do sklepu już dzisiaj koło 12:00 ,na Wróbla wystawiają przeważnie dużo wcześniej.Co do hibcia to na razie rośnie sobie i ponownie ma pąki, ale chyba go jeszcze raz spryskam ,tak zapobiegawczo.
Asiudziękuję w imieniu begonii i cyklamena
- Baryczka

- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pięknie pachypodium. Marzy mi się takie, choć jedno już posłałam w zaświaty (sama nie wiem dlaczego), zaczęło marnieć i nie było co ratować.
Bardzo podoba mi się Twoja fuksja, miałam podobną o trochę wydłużonych kwiatkach, wyrosła z małej szczepki i formowana na drzewko pięknie rosła. Niestety pewnej zimy nie przezimowała, nawet nie wypuściła nic od korzenia. A szkoda bardzo...
Bardzo podoba mi się Twoja fuksja, miałam podobną o trochę wydłużonych kwiatkach, wyrosła z małej szczepki i formowana na drzewko pięknie rosła. Niestety pewnej zimy nie przezimowała, nawet nie wypuściła nic od korzenia. A szkoda bardzo...
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- koniczynka

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Piękne wszystkie
a ta palma interesująca! to drapaczka dla kota?

Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie