Mój kawałek świata - iwa27 - 1 cz.
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
I ja się dołączam do gratulacji
Bardzo fajna odmiana irgi, pierwszy raz widzę;) a jak dalej szukacie chętnych to może i ja bym się dołączył, widziałem program o tej palmiarni i prezentowała się super, no i oczywiście spotkać Was w realu, toż to zaszczyt.
Bardzo fajna odmiana irgi, pierwszy raz widzę;) a jak dalej szukacie chętnych to może i ja bym się dołączył, widziałem program o tej palmiarni i prezentowała się super, no i oczywiście spotkać Was w realu, toż to zaszczyt.
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
iwa27 pisze:Pieterku i Onko, nie ma żadnego problemu z dojazdem do Gliwic bo ja jestem zmotoryzowana, mieszkam blisko was, więc możemy jechać razem - będzie mi bardzo miło was wieść na Pierwsze Śląskie Spotkanie Forumowiczów![]()
Dogadajmy więc termin - bo miejsce już jest - Gliwice Palmiarnia
aha no i szukajmy więcej chętnych
![]()
huuraa... może się uda nasze pierwsze spotkanko! już się cieszę... bo przyznaje że Wrocławianom zowiściłam jak nic...no właśnie tylko teraz propozycje terminów...
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziękuję Olu i Mariuszu za gratulacje - taka dumna jestem z tego sreberka, że aż strach. Pamiętam jak zaczynałam, to tak tęsknie spozierałam po tych co już mieli sreberko a teraz i ja do nich należe, hura
Właśnie Mariuszu spaceruję po twoim ogrodzie i bardzo mi się podoba, ale muszę zobaczyć go cały
Mariuszu zapraszamy na spotkanie. A więc Gliwice, tylko ustalmy termin - mógł by to być np piatek 11-tego
Mariuszu zapraszamy na spotkanie. A więc Gliwice, tylko ustalmy termin - mógł by to być np piatek 11-tego
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
-
marivsz
- 1000p

Hehe ja się nie podejmuję podawania terminu, ja się postaram dopasować, przyjadę wcześniej do Krakowa, nom i potem kierunek Gliwice 
ogródeczek
storczyki
storczyki
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
Trochę masz daleko do nas ale tym bardziej cię zapraszamy i będziemy się cieszyć jak przyjedziesz 
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
-
marivsz
- 1000p

Iwa 2 godzinki od Krakowa pociągiem także co to jest...chyba że pociągi zlikwidują 
ogródeczek
storczyki
storczyki