Ogród Magdy cz.3
- alana
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Madziu ale super ujecia słoneczników, uwielbiam taką cytrynową żółć jak na pierwszej fotce. U mnie jakiś jeden samosiejek się pojawił w tym roku ;)
To z kompem już wszystko ok?
To z kompem już wszystko ok?
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
prawdziwe lato widać u ciebie.. a słoneczniki dają dużo radosnego słonka:)... po ostatnich deszczach i zimnych nocach aż milo na nie popatrzeć:)
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- Andrzej Max

- Od: 15 lip 2009, o 15:35
- Kontakt:
- Andrzej Max

- Od: 15 lip 2009, o 15:35
- Kontakt:
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Magduś czyli mamy wiosną
kwitnąca bergenia całkowicie o tym świadczy 8) a ja już się martwiłam, że niedługo znowu zacznie się szarzyzna w ogrodach, a tu taka niespodzianka
A tak na poważnie, cudownie kwitną Ci róże u mnie jedynie pienne trzymają fason, a pozostałe wszystkie zielone, wprawdzie jest dużo pąków, ale noce już zimne i pomalusiu rosną
Słoneczniki oczywiście piękne, no i dynie super, jak bombki choinkowe

A tak na poważnie, cudownie kwitną Ci róże u mnie jedynie pienne trzymają fason, a pozostałe wszystkie zielone, wprawdzie jest dużo pąków, ale noce już zimne i pomalusiu rosną