Sama mam pracy od rana do zmroku.
Ale coś za coś.
Takie zdjęcia jak twoje nigdy się nie znudzą.

Madziu, wiem...mag pisze:Gabi, goście odwiedzają, tyle że przemykają cichaczem![]()
![]()
żeby nastroju nie płoszyć. Robinia w duecie z leliją przecudna
A powiedz mi proszę, co to za piękność różana na trzeciej fotce
Czy ten obłędny kolor jest naturalny, czy wynik przekłamania aparatu
an-ka pisze:Gabi -tylko się nie śmiej-pierwszy raz widzę trójsklepkę i nie powiem-jest piękna.Czy to duży krzaczor?
3 i 4 fotka to j ak mają na imię te królewny?Dzisiaj opadły ostatnie płatki lilii.Natomiast liliowiec podarowany przez Nelę ma pączka.Naocznie więc zobaczę jaka to czerwień.Miłego popołudnia.
Judytko, fotorelacji nie ma, bo nie miał kto robić zdjęć, wszyscy byli zajęci...judyta pisze:..no coś Ty Gabi...już co jak co, ale Twoje zdjęcia z Twojego ogrodu nie mogą się znudzić!!!!Gabriela pisze:Chyba moje zdjęcia się znudziły, bo jakoś mało gości odwiedza mój ogród...![]()
Chyba zwyczajnie jest jakiś zastój na forum-wakacje, urlopy...sama miałam takie wrażenie jak Ty...ale gdzie tam moim fotkom i ogrodowi do Ciebie![]()
Pogoda też dziwaczna-albo leje, albo taka duchota, że nie można wyrobić.
A gdzie fotorelacja z budowy altany?
A podłoga będzie z czego? Ja w tym roku po czterech latach od wybudowania altany wyłożyłam podłogę płytami chodnikowymi...jestem z siebie dumna....a jaka wygoda!!! Do tej pory można tam było nogi połamać-codziennie równałam podłoże, gdyż psy upatrzyły sobie to miejsce nad wyraz na swe legowiska i pasjami ryły i kopały w altanie, w tym roku znudziło mi się równanie i przechytrzyłam je
Grażynko, trochę to zabrzmiało jak wyrzuty, ale wiem jak to jest... przepraszam...kogra pisze:Fakt, że dużo forumków się urlopuje a i pracy huk z przetworami z owoców i warzyw.
Sama mam pracy od rana do zmroku.
Ale coś za coś.
Takie zdjęcia jak twoje nigdy się nie znudzą.
liska pisze:Gabiś co to za róża na przedostatnim zdjęciu? taka zwiewna..
Hanka 1 pisze:Gabryś jestem u Ciebie kilka razy dziennie wieczorkiem a i do południa jak w pracy robię sobie przerwę od żmudnej roboty.Ostatnio nic się nie odzywałam bo i Gospodyni gdzieś się zapodziała.Twoje fotki nie mogą się znudzić,tylko coś oszczędnie w tym roku dozujesz nam widoki ze swojej działeczki.
AGNESS pisze:Gab cudne kolorowe fotki, bajeczna kępa zawilcówróżyce niesamowite, u mnie niedobitki, ale już wytworzonych wiele nowych pąków, może w końcu znów się zakolorowi
Robinia cudo

Wiolu, one są naprawdę ładne.tulipanka pisze:Cudna kępa zawilców.
Moje z Florexpolu chyba nie zakwitną w tym roku. Dobrze, ze chociaż się przyjęły![]()
Ciekawie wygląda trójsklepka. Też ją mam i z niecierpliwością czekam na kwiatuszki.
Madziu, to dostaniesz ode mnie.Karolcia pisze:Gabi,boskie zawilce.
Ta ich kruchość i delikatność![]()
Jestem zachwycona![]()
Ja dostałam w tam tym roku od Dorotki i już na wiosnę nie wyszły![]()
A tak ciężko je w Olkuszu dostać

Wiem Izuś wiem...chatte pisze:Gabi, kto jak kto, ale Ty chyba nie możesz narzekać na brak gosci! Twój wątek jest jednym z najchętniej odwiedzanychSama lubie do Ciebie zaglądać.
Czemu nie pokażesz altany, tyle ile zrobiliście? Wiesz, ze fajnie podglądać coś jeszcze niedokończone ;)
U mnie ta trójsklepka jeszcze nie kwitnie. Za to kwitła już inna, którą dostałam w ubiegłym roku od Anulki.
Przedziwna! Muszę Wam ją jutro pokazać!
mme33 pisze:Gabrysiu piękna jest twoja trójsklepka![]()
Baaardzo podoba mi się też zawilec japoński,u ciebie już taki duży.

Haniu, to fakt... jest trochę egzotyczna, ale bezproblemowa.Hanka 1 pisze:Witaj Gabryś
Trójślepka wygląda jak zaczarowana.Ja chodzę po ogrodzie i wypatruje,bo posadziłam kilka a nie pamiętam gdzie/SKS/ ale nic podobnego mi nie kwitnie.