Skromny ogród Joli cz.4
- Grzesiu
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 gru 2008, o 13:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A po co Ci róże???grzech77 pisze:Właśnie.... właśnie zaczynam się zastanawiać nad różami od wiosny.... a może żurawki.... a może brunery... Grześ Ty lepiej nie komentuj bo mi pewnie napiszesz, że wszystkie trzy ....
Daj sobie z nimi spokój.....ja sadzę jesienią tylko kilkanaście....
Jola spójrz do Marcinka....
-
x-d-a
- grzech77
- 200p

- Od: 29 maja 2008, o 10:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pierwszy Grześ... wiedziałem, że coś takiego napiszesz
Grześ drugi czemu mam sobie dać spokój z różami, jest coś o czym nie wiem a wiedzieć powinienem ?
Grześ drugi czemu mam sobie dać spokój z różami, jest coś o czym nie wiem a wiedzieć powinienem ?
Witam serdecznie Wszystkich. Pozdrawiam ciepło z Mogilan, tam gdzie do słońca bliżej. www.mogilany.pl
Moje zacisze.
Moje zacisze.
- grzech77
- 200p

Grześ ja myślałem o tym rozgrzebanym ogrodzie w koło domu ... Moja mama chciała tam jakieś róże
a w końcu trzeba posprzątać ten bajzel po remoncie domu. 
Witam serdecznie Wszystkich. Pozdrawiam ciepło z Mogilan, tam gdzie do słońca bliżej. www.mogilany.pl
Moje zacisze.
Moje zacisze.
- Zyta
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Joluś ja się zastanawiam jak sobie organizujesz czas, że tyle pięknych roślinek potrafisz pokazać.
Ja po wypadku M. nie nadążam za niczym. Dostęp do kompa mam ograniczony, jak mam wolną chwilę to najczęściej komputer zajęty - bo jest córcia Paula ze swoim chłopakiem ( On z racji swojego zawodu siedzi dużo przed monitorem) i będą jeszcze następny tydzień.
Ja po wypadku M. nie nadążam za niczym. Dostęp do kompa mam ograniczony, jak mam wolną chwilę to najczęściej komputer zajęty - bo jest córcia Paula ze swoim chłopakiem ( On z racji swojego zawodu siedzi dużo przed monitorem) i będą jeszcze następny tydzień.
- grzech77
- 200p

Okrywowa ... a co to jest ? 
Moje zacisze.
Moje zacisze.