Moi zieloni domownicy cz.2
- ewasz29
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 mar 2009, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj za krótko
Ale dłużej nie dało rady ... Ważne ,że morze widziałam ,stopy moczyłam i słoneczko pięknie świeciło ;:2
A na zdjęcia kaktusów trzeba będzie dłużej poczekać . Nasz aparat córka zabrała na kolonie . Zdjęcia robiliśmy pożyczonym i niestety fujara jestem i coś nie umiem sobie z nim poradzić jeśli chodzi o zgranie zdjęć do kompa
A od poniedziałku idę do pracy .Tylko na zastępstwo na miesiąc ,ale zawsze coś ...
A na zdjęcia kaktusów trzeba będzie dłużej poczekać . Nasz aparat córka zabrała na kolonie . Zdjęcia robiliśmy pożyczonym i niestety fujara jestem i coś nie umiem sobie z nim poradzić jeśli chodzi o zgranie zdjęć do kompa
A od poniedziałku idę do pracy .Tylko na zastępstwo na miesiąc ,ale zawsze coś ...
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
Jasne, ze zawsze coś ten miesiąc w pracy
Powiedz tylko jak wrażenia z Rumi
Powiedz tylko jak wrażenia z Rumi
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- ewasz29

- Od: 23 mar 2009, o 09:54
Co do Rumi to mam cały czas mieszane odczucia . Chyba spodziewałam się większego obiektu .Poza tym kaktusy zrobiły na mnie ogromne wrażenie . Tylko ciężko było utrzymać ręce przy sobie żeby czegoś nie skubnąć ..ale dałam radę
No i niektóre górne parapety były dla mnie za wysoko ...nic nie widziałam na nich 
- koniczynka

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40
- koniczynka

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

i jeszcze to ;:126 .