Ewuś w tym roku to niestety nierealne, ale może w przyszłym
Danusiu przyznam szczerze, że angielskich nie rozmnażałam, ale podobno dziewczyny to robią

Aguś od kiedy angina nie jest zaliczana do chorób bo napisałaś że -to tylko anginaAGNESS pisze:Eluś dziękuję, kochana jesteś, ale to tylko angina i mam nadzieję, że zaraz wszystko będzie ok, tylko samopoczucie paskudneBardzo się cieszę, że się odezwałas

Elu ja się wykradam każdego dnia na chwileczkę do ogródka, żeby zrobic przegląd 8) tylko na troszkę, ale musze i każdego dnia zachwycam się tymi cudownymi pełnymi dzwoneczkami, które dostałam od Ciebie, cały czas mi pięknie kwitnątija pisze:Aguś od kiedy angina nie jest zaliczana do chorób bo napisałaś że -to tylko anginaAGNESS pisze:Eluś dziękuję, kochana jesteś, ale to tylko angina i mam nadzieję, że zaraz wszystko będzie ok, tylko samopoczucie paskudneBardzo się cieszę, że się odezwałas
, może i tylko ale potrafi umęczyć
, teraz swoje kwiatuszki możesz ogladać tylko na zdjęciach .

Izuś bardzo dziękujętu.ja pisze:Wpadłam po urlopie nadrobić zaległości i co czytam...??? Dopadła Cię angina? Jak mogłaś dać się dopaść? Przecież urlop nie jest do chorowania! Zdrowiej szybciutko