Ogródek AGNESS cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kochani, nie wiem czy to widać, ale po zdjęciach żółtej róży pokazane są 2 różne pienne, jedna to czerwona niby :roll: Burgund( 6 zdjęć), a na ostatnich 4 fotkach ciemno-różowa NN, niestety mój aparat ciemny róż i czerwień pokazuje prawie tak samo - jako żarówy :roll:

Ewuś w tym roku to niestety nierealne, ale może w przyszłym :roll: jak tylko będę u rodzinki to z wielką przyjemnością odwiedzę Cię :D bardzo dziękuję za zaproszenie ;:196

Danusiu
przyznam szczerze, że angielskich nie rozmnażałam, ale podobno dziewczyny to robią :D te co mam - angielki miniaturki- to kupione, rozmnażam krzaczaste i zwisające, ale z tym to problemu nie ma :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No, tośmy umówione :lol:
A różyce piękne... nawet jak aparat trochę z kolorkami cygani :)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewuniu dziękuję :D ;:196
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś byłam już dzisiaj u Ciebie podziwiałam różyczki , czytałam też o Twoim choróbsku , /wiesz ja nie znoszę samego słowa choroba / , poszłam dalej bo nie wiedziałam co napisać :oops: . W myślach z całego serducha życzyłam Ci wszystkiego najlepszego byś szybciutko wróciła do zdrowia , teraz wróciłam i to napisałam , ależ ze mnie sierota :lol:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Eluś dziękuję, kochana jesteś, ale to tylko angina i mam nadzieję, że zaraz wszystko będzie ok, tylko samopoczucie paskudne :D Bardzo się cieszę, że się odezwałas ;:196
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

AGNESS pisze:Eluś dziękuję, kochana jesteś, ale to tylko angina i mam nadzieję, że zaraz wszystko będzie ok, tylko samopoczucie paskudne :D Bardzo się cieszę, że się odezwałas ;:196
Aguś od kiedy angina nie jest zaliczana do chorób bo napisałaś że -to tylko angina :twisted: , może i tylko ale potrafi umęczyć :roll: , teraz swoje kwiatuszki możesz ogladać tylko na zdjęciach .
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Wpadłam po urlopie nadrobić zaległości i co czytam...??? Dopadła Cię angina? Jak mogłaś dać się dopaść? Przecież urlop nie jest do chorowania! Zdrowiej szybciutko :!:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

tija pisze:
AGNESS pisze:Eluś dziękuję, kochana jesteś, ale to tylko angina i mam nadzieję, że zaraz wszystko będzie ok, tylko samopoczucie paskudne :D Bardzo się cieszę, że się odezwałas ;:196
Aguś od kiedy angina nie jest zaliczana do chorób bo napisałaś że -to tylko angina :twisted: , może i tylko ale potrafi umęczyć :roll: , teraz swoje kwiatuszki możesz ogladać tylko na zdjęciach .
Elu ja się wykradam każdego dnia na chwileczkę do ogródka, żeby zrobic przegląd 8) tylko na troszkę, ale musze i każdego dnia zachwycam się tymi cudownymi pełnymi dzwoneczkami, które dostałam od Ciebie, cały czas mi pięknie kwitną :D
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

tu.ja pisze:Wpadłam po urlopie nadrobić zaległości i co czytam...??? Dopadła Cię angina? Jak mogłaś dać się dopaść? Przecież urlop nie jest do chorowania! Zdrowiej szybciutko :!:
Izuś bardzo dziękuję :D już zaczyna się poprawiac, widac antybiotyk działa :D A takie miałam plany ogrodowe na urlop :roll: myślałam, że ze skalniakiem wreszcie ruszę, a tu nic, nawet rabaty pozarastały mi trawką, że aż wstyd :roll: :evil:
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Agnieszko, Twoja córcia zrobiła przecudne zdjęcia :D ... dziękuję ;:196
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38

Post »

Agness będziesz wypoczęta i wszystko szybko nadrobisz :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44

Post »

Witaj, przeczytałam "U Reni" jak szczepisz pelargonie i bardzo dziękuję za "przepis". Teraz już jest późno, ale następnym razem przespaceruję się u Ciebie, oczywiście jak pozwolisz. Dobrej nocy, stasia
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Agnieszko , najważniejsze jak to mówią - zdrowie , a reszta jest tylko dodatkiem.Jak zdrowia nie ma , to nic nie cieszy !Sama wiesz! Ale Twoja choroba "przejściowa" jest ,więc się tylko odpowiednio wykuruj i dasz radę, czego Ci serdecznie życzę!
Maryna. ;:32
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 maja 2007, o 17:55

Post »

Agniesiu i ja zdrówka życzę kuruj się grzecznie roslinki poczekają ;:168
Awatar użytkownika
tulipanka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 20 kwie 2007, o 12:37

Post »

Agniesiu, córcia porobiła śliczne zdjęcia.
Tobie szybkiego wyzdrowienia życzę :P
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”