Sępolia - fiołek afrykański cz.1
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj! Cudne masz fiołeczki, ja niestety dopiero z nimi zaczynam, inaczej chętnie bym się powymieniała. Gratuluję ręki do nich
Na razie sama "męczę" kilka listeczków.

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- darla80
- 1000p
- Od: 29 sie 2008, o 10:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Podpisuję się pod powyższym a nawet więcej-jakiś czas temu zostawiłam kwiaty i to był mój błąd
Sadzonka dalej nie rosła tylko kwitła,po kwitnieniu nie było za ciekawie na szczęście już coś wnów wychodzi z ziemi z boku.Ach...zachciało mi się eksperymentów
Jeśli jest Ktoś zainteresowany młodymi sadzoneczkami i chce pominąć jakieś 3-4 miesiące oczekiwania to mam nadliczbowe sadzoneczki po swoich ukorzenianych listeczkach(znalazło by się do 10 kolorków) które jesienią zakwitną(2 kolorki u mnie mają już pączki a jedna rozpoczęła kwitnienie).Chętnych zapraszam na PW

Jeśli jest Ktoś zainteresowany młodymi sadzoneczkami i chce pominąć jakieś 3-4 miesiące oczekiwania to mam nadliczbowe sadzoneczki po swoich ukorzenianych listeczkach(znalazło by się do 10 kolorków) które jesienią zakwitną(2 kolorki u mnie mają już pączki a jedna rozpoczęła kwitnienie).Chętnych zapraszam na PW

Pozdrawiam serdecznie. Darla
"Wymienię/Sprzedam/Kupię-Fiołki odmianowe i nie tylko... ;)"
"Zapraszam do swojego ogrodu -darla80" "Moje Storczyki"
"Wymienię/Sprzedam/Kupię-Fiołki odmianowe i nie tylko... ;)"
"Zapraszam do swojego ogrodu -darla80" "Moje Storczyki"