Dlatego jej nie kupiłam.mariasen pisze:Iga, nawet nie zauważyłam że aspera była po 80 zł. W innych miejscach była chyba tańsza.
Ogród Igi - cz.5
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Igo ,byłam w ogrodniczym aspera była jedna ale bardzo "zabiedzona " jedno badylkowa z 1 kwiatostanem wys.ok.50-60 cm z oberwanymi liśćmi ,na górze 2 niewielkie listki
w cenie 25 zł!!!!Nie warta absolutnie tej ceny i w ogóle zainteresowania!!!Wstyd!!Żałowałam,że nie miałam aparatu zrobiłabym Ci zdjęcie .W szkółce ,tam gdzie ja kupowałam swoją już nic Pani nie miała i polecała zgłosić się koło maja.Sadzonki będą . Szkoda.Jak masz możliwość to sobie spróbuj z patyków rozmnożyć.A może w tzw.między czasie coś wpadnie?Ja swoje ogrodowe rozmnażałam w czasie wakacji - nie prawda,że tylko wiosną się udają.!!!Próba nie strzelba jak to mówią.Warto spróbować.A przepłacać nie ma sensu i nabijać kabzę niefrasobliwym sprzedawcom.Spokojnie , zaczekaj!!!
Maryna.
Maryna.
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ja je wykopuję, leżą pd dachem 2 tygodnie, aby trochę wyschły i potem idą do wiaderek i przysypuję je torfem.Dzielenie jest bardzo łatwe.vertigo pisze:Piękna daliaU mnie zaczęły się powoli otwierać dalie, które kupiłam wiosną i jesienią. Są śliczne - bardzo lubię te kwiaty. Zimą przechowujesz w piasku? Ja zawsze dawałam do wiaderka z piaskiem, ale teraz, gdy jest ich więcej, to chyba tych wiaderek będzie kilka
Muszę się też nauczyć dzielić bulwy
-
iga23

- Kontakt:
Trudno, Marysiu, dzięki za dobre chęci, może na drugi rok się uda. Teraz to już koniec sezonu ogrodniczego , i niektórzy próbują jeszcze zarobić.marpa pisze:Igo ,byłam w ogrodniczym aspera była jedna ale bardzo "zabiedzona " jedno badylkowa z 1 kwiatostanem wys.ok.50-60 cm z oberwanymi liśćmi ,na górze 2 niewielkie listkiw cenie 25 zł!!!!Nie warta absolutnie tej ceny i w ogóle zainteresowania!!!Wstyd!!
-
iga23

- Kontakt:
U mnie jeszcze nie pada, ale wisi w powietrzu, jadą do pracy, a tam nie mam netu, dziś mają panowie montować, znów będzie cyrk.Jeszcze chwilka i lecę na busa, mój M ma autko.Tess pisze:jest![]()
![]()
Iga
u mnie burza, leje i grzmi jak diabli....Vanilia mimo podwiązania leży na ziemi....chyba sznurek się osunął....
Masz jeszcze urlop?
- MalaRybka
- 1000p

- Od: 22 mar 2007, o 15:54
Gieniu, proszę bardzo
http://in vitro.vitroflora.com.pl/page.php?cat=35&lang=0
Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki