Moja działka -giza 2009r.
-
przemek1136
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Madzik, na wegierki to jeszcze musisz poczekać
Krysiu, zapraszam w przyszłym tygodniu
Mamo Ani, ale ja z tych leniowatych
Nienawidzę mycia, wyparzania słoików
Kiedyś robiłam przetwory, jak dzieciaki były małe , od kilku lat odpuściłam sobie. Mnóstwo roboty, a pózniej nawet do piwnicy nie ma komu zejść
Dla rozrywki robie po kilka słoiczków :P
Małgosiu, ale ja też poważnie mówie o darowiżnie
a owocki zero chemii, przepraszam, był oprysk p/owocówce pod koniec opadania płatków kwiatowych
Przemku, możesz nie zdążyć, na pewno wiesz, że dojrzxewaja prawie jednocześnie i nie bardzo chcą sobie wisieć na drzewku
Ale mrożone też nie sa złe :P
Krysiu, zapraszam w przyszłym tygodniu
Mamo Ani, ale ja z tych leniowatych
Małgosiu, ale ja też poważnie mówie o darowiżnie
Przemku, możesz nie zdążyć, na pewno wiesz, że dojrzxewaja prawie jednocześnie i nie bardzo chcą sobie wisieć na drzewku
- harwi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gorąc niemiłosierny, na działce nie dało sie wysiedzieć Twisted Evil Zero wiatru Exclamation
To prawda weeekend był upalny. Zero wiatru nawet u mnie tylko lekka bryza była. --ale byłaGabiś, u mnie było dziś 34 stopnie i ogród uwiądł z wdziękiem Laughing
Ja również uwielbiam śliweczki mniam mniam Ale nawet nie mam co się łudzić na nie popatrze na fotkach. Jeszcze 4 dni
i spadam z tego dusznego wrocka.Chwila oddechu, dzisiaj to prawie mrożno było
I nawet komary sobie troche odpuściły
Rózyce :

Casanowa???

Prawie ostatnie lilie

pierwsze hibiskusy

i takie inne sobie

W końcu zawitała dzisiaj do mnie gościówa basówka, za kilka dni to tylko takie owoce by zbierała
Pierwszy raz Ulena choruje, przez co owoc nie jest tak smaczny jak zazwyczaj, nie zdąży dobrze dojrzeć i pokrywa sie syfem
Należy jesienią opryskac chemią?

Rózyce :

Casanowa???

Prawie ostatnie lilie

pierwsze hibiskusy

i takie inne sobie

W końcu zawitała dzisiaj do mnie gościówa basówka, za kilka dni to tylko takie owoce by zbierała