Skromny ogród Joli cz.4
- grzech77
- 200p

- Od: 29 maja 2008, o 10:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu, u mnie rył na rabatach ale zainwestowałem w taki "grzybek" na baterie słoneczne, znaczy się ekologiczny, co to sobie piszczy i trzyma kretka z daleka. Tani nie był, ale mogę szczerze polecić
A u Ciebie też tak tną komary i bąki? Nie dają żyć, bąki za dnia a komary pod wieczór.... chyba wole już krecika...
Witam serdecznie Wszystkich. Pozdrawiam ciepło z Mogilan, tam gdzie do słońca bliżej. www.mogilany.pl
Moje zacisze.
Moje zacisze.
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Marcinie za chwilkę wkleję kilka fotek, dziś od rana porządkowałam swój ogród co bym po przyjeździe się nie wystraszyła
wszystko kwitnie aż żal wyjeżdżać
ale jak tylko sobie pomyślę że odpocznę od kuchni
to jestem szczęśliwa
Grzesiu dobrze że choć Ty mnie odwiedzasz bo tamte Grześki już chyba o mnie zapomnieli
To jednak walczyłeś z krecikiem
a co do komarów to tną cały dzień a bąki latają nie powiem ale u Ciebie gryzą
pierwszy raz słyszę
Za chwilkę będą zdjęcia
Grzesiu dobrze że choć Ty mnie odwiedzasz bo tamte Grześki już chyba o mnie zapomnieli
To jednak walczyłeś z krecikiem
Za chwilkę będą zdjęcia

- grzech77
- 200p

Joluś, bo tych Grześków to jak mrówek
Ale Tamci są pewnie zapracowani ....
Ale z tego co czytam, to Ty wybywasz w dalekie strony... To ode mnie masz zapewnione ;:2 a za zdjęcia malw i dalii wielkiego ;:21 (mąż nie patrzy ?) Ja dopiero 17 sierpnia wybywam na urlop do ... słonecznej Italii...
Ale z tego co czytam, to Ty wybywasz w dalekie strony... To ode mnie masz zapewnione ;:2 a za zdjęcia malw i dalii wielkiego ;:21 (mąż nie patrzy ?) Ja dopiero 17 sierpnia wybywam na urlop do ... słonecznej Italii...
Witam serdecznie Wszystkich. Pozdrawiam ciepło z Mogilan, tam gdzie do słońca bliżej. www.mogilany.pl
Moje zacisze.
Moje zacisze.
- grzech77
- 200p

Dziękuję Jolu, za tego prawdziwego ...
A Italii nie musisz zazdrościć. Jadę w moje górki, a tam częściej pada niż świeci słońce... No i rzadko jest powyżej 35 stopni... a, co ważne, do morza mam 70km.... Przereklamowane to południe i tyle ;o) To czekaj, jak nie wierzysz, tak było tam na przełomie maja i czerwca, patrz

Moje zacisze.
Moje zacisze.