No, koniec świata, to ja brykam sobie po innych ogródkach pewna, że do mnie nikt nie zagląda (bo powiadomień brak) a tu Goście bywają i w to jacy mili
Bożenko-Babopielko - my się z Igą swoimi Połówkami nie zamieniałyśmy - po prostu Kobieta rozkwita na fotach jak obok Ktoś inny...
No i oczywiście czekam na Was i Gucię

A może jeszcze jakiś Forumek bliskołódzki lub odleglejszy skusi się na odwiedzinki w tym czasie co i Wy ? Zapraszam
Iguś - dziękuję za zdjątko - ja z wrażenia w ogóle zapomniałam, że mam aparat...

Do tej pory wspominamy te niezwykle sympatyczne odwiedziny
AneczkoDS - jak miło Cię gościć

Całe szczęście, że nie czytałam tego, o czym pisze Hania, bo by mnie znowu "nerw szarpnął"... Wolałabym, żeby moje miasto było wymieniane w mediach z powodu innych okoliczności, a nie tak skandalicznych...
Hanuś - pierwsze pomidorki zostały skonsumowane - wrażenia ? najsmaczniejsze te malusieńkie popierdułki wielkości paznokcia - sama słodycz
Fajny jest też Ożarowski - taki mięsity.
Te gruntowe pomidorki mają grubszą skórkę, ale zapach... poezja

W przyszłym roku kupię sadzonki na rynku, nie będę się już bawiła w zastawianie parapetów rozsadą, ale własne pomidorowanie mi się podoba - mimo kłopotów z zarazą (jakoś sobie z nią poradziłam

)