Mam nadzieję,ze za rok to będą ładne kępki.Kusiło mnie aby kupić po 3 sztuki, ale tego to by chyba mój M nie przeżył.violetta pisze:Ślicznie, mix odcieni i kolorów.
Ogród Igi - cz.5
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mój urlop spędze właśnie na grzebaniu w ziemi i tak sie juz na to cieszę, że aż strachiga23 pisze: Wykorzystuję urlop na takie zabawy, podoba mi się bycie ogrodnikiem , to takie przyjemne.
Pewnie taka praca na co dzień też by się kiedyś znudziła.
A co żurawek to najbardziej podobaja mi sie George Paech, Stoplight, Midwest Magic, Rave on i Machagany - są prześliczne. Wszystkie są piękne ale ta piątka mnie powala.
Iguś pięknie je nasadziłaś, ale nie byłabym sobą gdybym nie zadała pytania
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
-
iga23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
To wam jeszcze ciśnienie podniosę.
Mój ukochany mąż ,który wczoraj padł na widok zakupów zadzwonił,że stoi pod Vitroflorą , że ma mało kasy i mam szybko wymyślić co jeszcze bym chciała.
Szybkie łącze z internetem i okazało się ,że jeszcze parę roślinek nie mam.
A teraz już mam.Pochwalę się jak wróci z pracy do domu.
Mój ukochany mąż ,który wczoraj padł na widok zakupów zadzwonił,że stoi pod Vitroflorą , że ma mało kasy i mam szybko wymyślić co jeszcze bym chciała.
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kobieto nawet mi nie mów! Jakie tam mają jeżówki, kokorycze! O boziu, ale wykombinuję jak się do nich dobraćiga23 pisze:To wam jeszcze ciśnienie podniosę.
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ty się nie podniecaj, bo to oferta ,a życie swoje, jeżówek już końcówka ,same popularne i przebrane, oglądałam, pani mówiła ,ze na początku sezonu trzeba przyjechać.Oni współpracują z TERRA NOVA za Stanów.Pogadamy na drugi rok, teraz już niewiele jest.piterek pisze:
Kobieto nawet mi nie mów! Jakie tam mają jeżówki, kokorycze! O boziu, ale wykombinuję jak się do nich dobrać