Dla mnie rewelacja i tyle perełek...

Tak, tak Janusz jest specjalistą i ma świetne sprawdzone przepisy.
 Tak, tak Janusz jest specjalistą i ma świetne sprawdzone przepisy.  
  Choć troszkę mogę poczuć, jak to jest gdy przed wyjściem do pracy można zaczerpnąć świerzego powietrza, ptaki i owady witają Cię o poranku, a gdy wracam robię sobie kawę i odpoczywam upajając się przyrodą...niektórzy z Was to szczęściarze, mają tak na codzień
 Choć troszkę mogę poczuć, jak to jest gdy przed wyjściem do pracy można zaczerpnąć świerzego powietrza, ptaki i owady witają Cię o poranku, a gdy wracam robię sobie kawę i odpoczywam upajając się przyrodą...niektórzy z Was to szczęściarze, mają tak na codzień  

. Nie będę się porywać na wymienianie co na mnie zrobilo szczególne wrażenie, bo oczarowało mnie wszystko. Cała kompozycja i wszystkie poszczególne jej fragmenty. Ja chyba pojadę do tego Poznania, żeby na własne oczy zobaczyć to cudo
 . Nie będę się porywać na wymienianie co na mnie zrobilo szczególne wrażenie, bo oczarowało mnie wszystko. Cała kompozycja i wszystkie poszczególne jej fragmenty. Ja chyba pojadę do tego Poznania, żeby na własne oczy zobaczyć to cudo  . Kasiu chciałam zapytac czy to normalne, że białe kwiaty Anabelli zielenieją? Jestem zdziwiona, bo to jej pierwsze kwitnienie i kwiatostany były najpierw śnieżnobiałe a teraz zrobiły się zupełnie zielone. Dokładnie odwrotnie niz Tardiva czy Grandiflora, których kwiatostany były zielone jak groszek a teraz sa śnieżnobiałe.
. Kasiu chciałam zapytac czy to normalne, że białe kwiaty Anabelli zielenieją? Jestem zdziwiona, bo to jej pierwsze kwitnienie i kwiatostany były najpierw śnieżnobiałe a teraz zrobiły się zupełnie zielone. Dokładnie odwrotnie niz Tardiva czy Grandiflora, których kwiatostany były zielone jak groszek a teraz sa śnieżnobiałe.
 Jeszcze troszkę a będą brązowe...jeśli masz jeszcze białe to śmiało możesz suszyć do wazonu - pięknie zachowują swój wygląd a jeszcze pięknie Limelight bo zachowuje róż!
  Jeszcze troszkę a będą brązowe...jeśli masz jeszcze białe to śmiało możesz suszyć do wazonu - pięknie zachowują swój wygląd a jeszcze pięknie Limelight bo zachowuje róż!