Kwiaty Dawida - [OGR]

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p
Od: 15 kwie 2009, o 17:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dawid nie mam pojęcia po ile :? :roll: -20 złoty :?:
No i się wygadałeś :lol: :lol: Ja uwielbiam passiflory :!: Mają przepiękne kwiaty :roll:
Zobacz-to moja:

Obrazek

Tylko jednego kwiatka się doczekałam w tym roku :cry: :cry:
dawidbanan
---
Od: 29 cze 2009, o 13:22

Post »

U mnie te w ogrodniczym mają na razie po 15-20cm...I najpierw kosztowały 11zł a teraz 2,20zł :shock:
Aniu piękna jest ta Twoja passiflora...Te u mnie w ogrodniczym jeszcze nie kwitną...Na razie same liście
dawidbanan
---

Post »

:cry: :cry: :cry: Mogę zapomnieć o Passiflorze :cry: :cry: :cry:
Ta Pani przyjechała...i nie miała ze sobą Passiflory...Bo na niektórych widziałem suchawe listki a okazało się że ten Pan co ma ten sklep ogrodniczy oddał je z powrotem do hurtowni bo one w ogóle nie miały korzeni :shocking: Same gałązki bez ani jednego korzonka...Ale go wykiwali...Teraz nie mam Passiflory :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2007, o 23:19

Post »

Oj, jaka szkoda :cry:
Ale nie ma tego złego ... to nawet lepiej, że zabrakło Ci pieniędzy, bo teraz miałbyś 20 cm badylka bez korzeni :lol:

Z drugiej strony, co to za ludzie, że tak potrafią oszukiwać dla paru marnych groszy! :evil:
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
dawidbanan
---

Post »

Gosiu szkoda trochę bo strasznie mi się te pnącze podoba i nigdzie w mieście takiego nie widziałem :( Za to w mieście jest BRICO MARCHE i jest tam dużo roślin ogrodowych(skalnych,krzewów,kwiatów,pnączy,drzew,drzewek,bylin itp.)
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p

Post »

Nie tylko Ty masz problem Dawidzie z dostępnością kwiatów, które Ci się podobają. :cry:
Ja mieszkam w małym mieście na Podkarpaciu i wyboru prawie żadnego nie mam. Najbliższe sklepy z ciekawymi roślinami mam w Rzeszowie, to ok. 80 km ode mnie. Z tego powodu często korzystam z zakupów internetowych, ale zawsze są obarczone ryzykiem, że przyjdzie nie to co się zamawiało, no i dochodzi koszt wysyłki :D
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
dawidbanan
---

Post »

Gosiu ja mieszka na wsi,i do najbliższego miasta(Namysłowa) mam chyba 6 lub 7km...Ja przez internet nie zamawiam bo na koszty przesyłki kasy nie mam :(
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p

Post »

Ot i bolączka nie tylko młodych ludzi :cry: Och te pieniądze ...

Dawid, a masz jakiegoś faworyta wśród roślin, który Ci się najbardziej podoba i straaasznie chciałbyś go mieć? :wink:
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
dawidbanan
---

Post »

Chciałbym mieć dużo roślin :P Ale strasznie podoba mi się Budleja,Jaśmin,Passiflora,Clematisy
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p

Post »

Masz rację przepiękne kwiaty.
Z wszystkich, które wymieniłeś ja mam raptem dwa: jaśminowca i clematisy.
Z tym, że jednego clematisa wykończyłam, a drugi w tym roku w ogóle nie zakwitł. Nie wiem dlaczego mnie nie lubią :lol:

A co sądzisz o glicyni (wisteria)? :D
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
dawidbanan
---

Post »

U mnie w BRICO jest Clematis za 18,50zł,Jaśminowiec za chyba 12-13zł,Budleja za 7-8zł...Glicynia też piękna :D
U mnie Budleje na pewno kupię,jaśminowca i oczywiście Clematisa :lol:
dawidbanan
---

Post »

Gosiu ja zaraz lecę :?
dawidbanan
---

Post »

Dobranoc Wszystkim, Kwiatowych Snów
Awatar użytkownika
iwa27
1000p
1000p
Od: 19 maja 2009, o 07:59

Post »

Dawidku ja nie mam dostępu do internetu po pracy - niestety :cry: ale gdy tylko rano zobaczyłam wiadomość od ciebie to wpadłam tu na moment żeby zobaczyć jak sobie radzisz i widzę że wspaniale. Nie martw się, że pani nie przywiozła ci tego kwiatuszka tak pewnie miało być - mam teorię że nic nie dzieje się przez przypadek :lol: Przesyłam całuska i obiecuję wpaść jeszcze dziś w czasie drugiego sniadania ;:79
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Awatar użytkownika
Waleria
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2007, o 11:36
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witam! Jeśli chcesz, to mogę dołozyć pełny jasmin , ciemno-fioletową i białą budleę . Są to sadzonki do ukorzenienia. Chyba to umiesz: ukorzeniacz, do ziemi, przykryć woreczkiem foliowym. Pozdrawiam, Waleria.
Waleria
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”