A do Phal. javanica brak mi słów
Kolekcja Agaty :-)))
-
MirkaS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agatko
ależ piękną fotorelacje pokazałaś.
Phal.amboinensis
istne cudo. Piękne ujęcia. Aż chce sie patrzeć. Szkoda że nie wszystkie się rozwinęły
A phal. javanica to jakby leżał na dużym brzuchu
. Też śliczny
Phal.amboinensis
istne cudo. Piękne ujęcia. Aż chce sie patrzeć. Szkoda że nie wszystkie się rozwinęły
A phal. javanica to jakby leżał na dużym brzuchu
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
Agatko, powiem tak: nieźle mnie popędziłaś abym sprawdziła jak ten Pink Panther sobie ponownie u Ciebie zakwitł. Czytałam ten Twój wątek, czytałam, i czytałam ................................................ i w końcu się doczytałam
............. łobuz z Ciebie, było mi powiedzieć żebym od końca zaczęła
To ja tu 72 stoniczki musiałam "przelecieć"!!!
ale nie ma tego złego...
Twoje storczyki zniewalają, z zakupami szalejesz niemożliwie, jestem pod wielkim wrażeniem Twoich wyborów bo wszelkie nowe zakupy coraz piękniejsze, masz świetny gust a ile radochy przy okazji :P
Dodam jeszcze, ze strasznie tu u Ciebie wesoło, nie wiem do końca co się działo przy okazji tych "gazowych" opowieści ale z tego co pozostało po interwencji Jovanki, też się nieźle uhahałam, może i dobrze, że Jovanka w porę zareagowała, przecie 'etanol' szkodzi kwiatom storczyków...
Ale wracając do tematu, jestem pod wielkim wrażeniem. Orchidarium masz przepiękne, szkoda, że tak rzadko pozwalasz nam do niego zajrzeć, mam niedosyt jego zdjęć a zdjęcia robisz pierwsza klasa!
Twój Phal.javanica to niezły wywrotowiec, do góry nogami sobie próbuje zakwitnąć :P
Dziękuję za dedykację, tak przynajmniej te foteczki odebrałam:
Tak trzymaj!
ale nie ma tego złego...
Twoje storczyki zniewalają, z zakupami szalejesz niemożliwie, jestem pod wielkim wrażeniem Twoich wyborów bo wszelkie nowe zakupy coraz piękniejsze, masz świetny gust a ile radochy przy okazji :P
Dodam jeszcze, ze strasznie tu u Ciebie wesoło, nie wiem do końca co się działo przy okazji tych "gazowych" opowieści ale z tego co pozostało po interwencji Jovanki, też się nieźle uhahałam, może i dobrze, że Jovanka w porę zareagowała, przecie 'etanol' szkodzi kwiatom storczyków...
Ale wracając do tematu, jestem pod wielkim wrażeniem. Orchidarium masz przepiękne, szkoda, że tak rzadko pozwalasz nam do niego zajrzeć, mam niedosyt jego zdjęć a zdjęcia robisz pierwsza klasa!
Twój Phal.javanica to niezły wywrotowiec, do góry nogami sobie próbuje zakwitnąć :P
Dziękuję za dedykację, tak przynajmniej te foteczki odebrałam:
Wspaniale jak na początek ale jeszcze wiele funkcji przed Tobą do odkrycia... jakby co służę pomocą.
Tak trzymaj!
- agata0806
- 1000p

- Od: 11 lut 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Anusska nastąpiła maleńka pomyłeczka ,swoje piękno zaczęła pokazywać Phal.amboinensis
Dziś udało mi się delikatnie poprawić pączuszka Phal.javanica,to chyba jakiś akrobata że leżał do góry brzuchem
Mireczko serdeczne dzięki za pochwały,zaraz zobaczysz jak wygląda dzisiaj
Kaisog i Ty będziesz miała takie kwitnienia,przecież masz ich mniej więcej tyle co ja
Halinko dziękuję za brawa,przekażę moim ślicznotom
Limonko trafiłaś z tym łobuzem w dziesiątkę
Ale ja tak mam od małego hehe i tak mi zostało
To cecha po tacie
Dobrze że wtedy Jovanka zareagowała bo właśnie nie wiadomo co to by dalej było a jak "etanol" by się rozprzestrzenił to nawet nie chcę myśleć co to by było
Dziękuję Ci za długi wpisik w moim wątku i za miłe słowa,obiecuję że zdjęcia orchidarium wkrótce znowu pokażę..Może uda mi się w końcu wymienić podłoże to pokażę jak wyszło
A ze zdjęciami się cały czas uczę,jeśli coś to oczywiście przyjdę po poradę do Ciebie bo Ty to już jesteś zaawansowanym użytkownikiem tego programu..Twoje zdjęcia to dopiero cudo
A teraz pokażę Phal.amboinensis rano...
A tak wyglądał dziś po południu..W pełnym rozkwicie...
Phal.javanica dzisiaj...

Dziś udało mi się delikatnie poprawić pączuszka Phal.javanica,to chyba jakiś akrobata że leżał do góry brzuchem
Mireczko serdeczne dzięki za pochwały,zaraz zobaczysz jak wygląda dzisiaj
Kaisog i Ty będziesz miała takie kwitnienia,przecież masz ich mniej więcej tyle co ja
Halinko dziękuję za brawa,przekażę moim ślicznotom
Limonko trafiłaś z tym łobuzem w dziesiątkę
To cecha po tacie
Dobrze że wtedy Jovanka zareagowała bo właśnie nie wiadomo co to by dalej było a jak "etanol" by się rozprzestrzenił to nawet nie chcę myśleć co to by było
Dziękuję Ci za długi wpisik w moim wątku i za miłe słowa,obiecuję że zdjęcia orchidarium wkrótce znowu pokażę..Może uda mi się w końcu wymienić podłoże to pokażę jak wyszło
A ze zdjęciami się cały czas uczę,jeśli coś to oczywiście przyjdę po poradę do Ciebie bo Ty to już jesteś zaawansowanym użytkownikiem tego programu..Twoje zdjęcia to dopiero cudo
A teraz pokażę Phal.amboinensis rano...
A tak wyglądał dziś po południu..W pełnym rozkwicie...
Phal.javanica dzisiaj...

- AnnaL

- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj Agatko przeuroczy ten kwiatuszek Phal.amboinensis
Phal.javanica - kwiatek taki malusi a jaki śliczny z tym fioletowym języczkiem. Gratuluje kwitnień.

Phal.javanica - kwiatek taki malusi a jaki śliczny z tym fioletowym języczkiem. Gratuluje kwitnień. Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
Phal.amboinensis w pełnym rozkwicie niesamowity.
Phal.javanica, no nie odkręciłaś akrobatę... teraz wygląda na porządnego gościa ale nieco zabawnego z tym fioletowym ozorem
Co ty chcesz od swoich zdjęć, robisz je pierwsza klasa a z dopieszczaniem i całą tą oprawą graficzną, wszystko przyjdzie samo z czasem.
Phal.javanica, no nie odkręciłaś akrobatę... teraz wygląda na porządnego gościa ale nieco zabawnego z tym fioletowym ozorem
Co ty chcesz od swoich zdjęć, robisz je pierwsza klasa a z dopieszczaniem i całą tą oprawą graficzną, wszystko przyjdzie samo z czasem.
- Anusska
- 1000p

- Od: 10 paź 2008, o 15:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No tak
Przecież to Phal. amboinensis
Ale i tak jest piękny, taki lamparcikowaty 
Phal. javanica to po prostu cuuudo
Ja z nią nie mogę, przeprzeprzepiękna jest (jak była do góry nogami,
to przypominała mi takiego dzidziusia, co to palce u nóg do buzi bierze
)... Powiedz, czy ma taki meszek na warżce i czy pachnie 
Phal. javanica to po prostu cuuudo
to przypominała mi takiego dzidziusia, co to palce u nóg do buzi bierze
- Tulipan998

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj Agatko
.
Nareszcie mam więcej czasu , co chwile coś nowego i ogród...
. Roboty dużo..
Po pierwsze bardzo spóźnione , ale szczere gratulacje zdobycia złotej karty

A storczyki , jak zwylke najwieksze cuda i rarytasy , kolekcja pokaźna i piekna , bardzo godna pozazdroszczenia
;:2 . Ja to sie takiej nigdy nie dorobie..
Ten jest Boooski....
. Być może wcześniej wywierzał , abo go ktos tak wąchał , ze wciągnął cały zapach...
Pozdrawiam
Nareszcie mam więcej czasu , co chwile coś nowego i ogród...
Po pierwsze bardzo spóźnione , ale szczere gratulacje zdobycia złotej karty

A storczyki , jak zwylke najwieksze cuda i rarytasy , kolekcja pokaźna i piekna , bardzo godna pozazdroszczenia
Ten jest Boooski....
Pytałaś dlaczego teraz pahnie , a wcześniej nie
Pozdrawiam
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- agata0806
- 1000p

- Od: 11 lut 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu dziękuję
Limonko odkręciłam skubańca,powiem Ci że na początku się nie zorientowałam że on jest do góry nogami
Anusska javanica nie ma meszku na warżce a pachnie przepięknie kwiatem bzu
Tulipan serdecznie dziękuję za gratulacje,miło jest z wami spędzać czas
Grażynka,Mamba,Asiula,Mała Mi za dobre słowo dziękuję
A to Phal.javanica dzisiaj..Już więcej kwiatuszek się raczej nie otworzy,ot taka jego uroda..Pachnie bzem,rewelacja..
Dziś zaczął się rozwijać kolejny pączek..

Pędzik Phal.equestris var alba rośnie...

Limonko odkręciłam skubańca,powiem Ci że na początku się nie zorientowałam że on jest do góry nogami
Anusska javanica nie ma meszku na warżce a pachnie przepięknie kwiatem bzu
Tulipan serdecznie dziękuję za gratulacje,miło jest z wami spędzać czas
Grażynka,Mamba,Asiula,Mała Mi za dobre słowo dziękuję
A to Phal.javanica dzisiaj..Już więcej kwiatuszek się raczej nie otworzy,ot taka jego uroda..Pachnie bzem,rewelacja..
Dziś zaczął się rozwijać kolejny pączek..

Pędzik Phal.equestris var alba rośnie...