Nocujemy dzisiaj na działce
Jest cieplutko i siedzimy jeszcze na tarasie popijając drineczki
Fajne są takie ciepłe wieczory na działce ...

Anuś... to Ty masz internet na działce ?aanula pisze:Ja też już za chwilę zbieram się spaciulku![]()
Nocujemy dzisiaj na działce![]()
Jest cieplutko i siedzimy jeszcze na tarasie popijając drineczki![]()
![]()
Fajne są takie ciepłe wieczory na działce ...

Oj! Tak Bogusiubogusia177 pisze:Piękności Anulko fajne te poprzednie fotki ,artystyczne :P a i te też fajne ,ja Anulko myślę ,że my wszystkie uwielbiamy pracować w ogródkach ,bo człowiek wtedy odpoczywa ,bynajmniej ja :P
Jolciu, żrą i to baaaardzojollla500 pisze:Anulko to macie fajnie....ale komary Was nie żrą
GabiGabriela pisze:
Anuś... to Ty masz internet na działce ?
Jak ja bym miała też bym nie przychodziła do domu..
Anulko, zdjęcia super...

EwuśAve pisze:Szczęściara do kwadratu - ma net na działce, siedzi o tej porze na tarasie i komary omijają jej działkę z daleka (nie to co u mniekrwiopijce paskudne...), ogląda sobie te cudowności w zasięgu wzroku... a szczególnie bordowe tawułki
![]()
![]()
... które tak mi przypasowały, że sobie muszę kupić
Kolaże z kwiatkami - super

Kurcze... to jesteś szczęściarą...aanula pisze: Gabimam!
![]()
Kupiłam sobie w prezencie bezprzewodowy i noszę w torebce jak pomadkę![]()
![]()
![]()
Zawsze może zdażyć się okazja, że gdzieś się "wepnę"
Też bym nie przychodziła do domu, ale na działce spartańskie warunki a do pracy przecież muszę chodzić i wyglądać jak człowiek ...

Dorotko, pomidory w donicach mam pierwszy raz i jak do tej pory nic przy nich nie robiłam specjalnegoDorota T. pisze:Witaj Aniu!
Jak zwykle pięknie u Ciebie i tak kolorowo, mój synek też pochwalił Twój ogród i ta patera ogrodowa wpadła mu w oko. Pomidory takie dorodne i to w doniczce, też chciałam posadzić, ale miałam obawy, że będą chorować i źle owocować. Czy wymagają więcej pielęgnacji niż takie z grządki?
Pozdrawiam.

AgniesiuAGNESS pisze:Anuś liliowceja już jestem nie do odratowania, wirus liliowcowy zawładnął mną całkowicie, wszędzie widzę tylko liliowce
![]()
![]()
Przepiękne masz tawułki one już muszą kilka lat rosnąć w Twoim ogródku, takie są piękne i rozrośnięte, moje niestety już przekwitłyMonarda piękna, jakoś wcześniej nie zwracałam na nią uwagi, ale bardzo mi się spodobała i sobie ją sprawie, tym bardziej, że podobna jest niekłopotliwa i pięknie rośnie

Gabi, w domu mam internet stacjonarny a ten bezprzewodowy kupiłam w Play-u i mam zasięg telefoniczny. Sięga gdzie wzrok nie sięgaGabriela pisze:Kurcze... to jesteś szczęściarą...aanula pisze: Gabimam!
![]()
Kupiłam sobie w prezencie bezprzewodowy i noszę w torebce jak pomadkę![]()
![]()
![]()
Zawsze może zdażyć się okazja, że gdzieś się "wepnę"
Też bym nie przychodziła do domu, ale na działce spartańskie warunki a do pracy przecież muszę chodzić i wyglądać jak człowiek ...![]()
Moja działka jest trochę za daleko od domu i mi nie ściąga modem...
A mogłabym być na forum na bieżąco, spokojnie.... i nie trzeba byłoby tylko pobieżnie oglądać ogrodów.