Miałam się zapytać a było chociaż na co popatrzećbasga pisze:![]()
![]()
Przypomniała mi się historia mojego znajomego:kiedyś w upał przyniósł forsę za pokwitowaniem do jakiejś babeczki i ona chciała schować ją do kieszeni ale...spostrzegła,że jest goła.No bo tak sobie po domu chodziła.
Nowej pasji początek II - moje roślinki
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Skoro masz takiego fajnego listonosza to trzeba Ci częściej wysyłać paczki
Padłambasga pisze:![]()
![]()
Przypomniała mi się historia mojego znajomego:kiedyś w upał przyniósł forsę za pokwitowaniem do jakiejś babeczki i ona chciała schować ją do kieszeni ale...spostrzegła,że jest goła.No bo tak sobie po domu chodziła.
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Aguko ja też padam z upału! Dobrze się czuję tylko w lesie, bo tam przyjemny chłodzik
psy też tylko leżą na podłodze i dyszą..tylko kot się wygrzewa na balkonie - samobójca 8)
dziewczyny, które mają dzieci - czy Wy w taki upał spacerujecie z wózeczkami? Bo widzę kobiety spacerujące po parkingu wokół osiedla (!), jest ponad 30 stopni, słońce smali, a one z tymi bobasami.. można by chociaż wejść do lasu na ładną ścieżkę - las się zaczyna 4 metry od parkingu..
dziewczyny, które mają dzieci - czy Wy w taki upał spacerujecie z wózeczkami? Bo widzę kobiety spacerujące po parkingu wokół osiedla (!), jest ponad 30 stopni, słońce smali, a one z tymi bobasami.. można by chociaż wejść do lasu na ładną ścieżkę - las się zaczyna 4 metry od parkingu..
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40
jako że mieszkam na wsi i las mam za płotem to w takie upały też wózkiem jeżdziłam, nawet w południe, ale nigdy w słońcu, toż na betonowym parkingu będzie z 50 stopniLeśny Duch pisze: dziewczyny, które mają dzieci - czy Wy w taki upał spacerujecie z wózeczkami? Bo widzę kobiety spacerujące po parkingu wokół osiedla (!), jest ponad 30 stopni, słońce smali, a one z tymi bobasami.. można by chociaż wejść do lasu na ładną ścieżkę - las się zaczyna 4 metry od parkingu..
teraz mój wyrośnięty bobas sam mi mówi kiedy mu gorąco i właśnie pół godzinki temu przyszłyśmy się chłodzić
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt: