Ryśku 
Tak w ogóle to gdzie twój ogrodowy wątek?? Akurat jest dobry czas do jego założenia.... my wszyscy będziemy odświeżać pamięć i dawać stare zdjęcia a Ty możesz nam dawkować cudeńka z Twojego ogrodu przez cały martwy sezon
Gosiu 
A jak tu ich nie lubić... ja lubię wszystkie małe, duże, łyse i kudłate.... A Boxi właśnie w tej chwili jest usypiana do zabiegu sterylizacji

trochę się boję i czekam
na wiadomość od weterynarza.... jakby nie było to jest zabieg pod narkozą a ta zawsze niesie za sobą ryzyko... wiem coś o tym....
Elu 
A widzisz - u Ciebie trójkąt to Puławy, Kazimierz ,
Nałęczów ale już internecie to zamiast Puław figuruje Janowiec. Związane jest to zapewne z festiwalem filmowym "Dwa brzegi" gdyż od tego czasu te dwa miasta [Janowiec i Kazimierz] współpracują ściśle ze sobą jeśli chodzi o turystykę. Park nadal jest zaniedbany.... trochę lepiej przedstawia się górna część ale dolna to już całkiem... W grę oczywiście wchodzą pieniądze. Miasto nie chce inwestować bo to nie jego teren, pałac w raz z parkiem należy do IUNG-u a ten z kolei nie ma pieniędzy jak wszystkie instytuty naukowe w tym kraju. I koło się zamyka...
Halinko 
Tymi zdjęciami chciałam pokazać jak bardzo się zmieniała... i dlaczego tak bardzo ją kocham. Teraz będę się jeszcze dwie godziny denerwowała co z nią....
Romciu 
A już myślałam że będę miała okazję się zrewanżować
Ja mam dwa zebrinusy : jeden taki wyższy, powyżej metra rośnie a drugi
na pewno mniej... tylko nie wiem czy to są dwie odrębne odmiany czy w tak różnych warunkach wcześniej rosły. Oba mają praktycznie rok... teraz posadzić je niedaleko siebie i zobaczymy w przyszłym roku czy się zrównają...