Dlaczego moje hobby to działka?? Nie wiem. Może dlatego że lubie robic cos z niczego. Z brzydkiego piekne z brudnego czyste itd. Jak wspomnielem dzialke mam od 2 lat. Zdecydowałem sie na nia tylko dlatego ze jest ona sasiadujaca z działka moich rodzicow. Stan w jakim ona byla po zakupie byl koszmarny albo jeszcze gorzej. Moze uda mi sie kiedys dotrzec do zdjec poprzednich wlasicieli:) Mialem duzo starych fotek ale niestety zepsul sie dysk twardy i wszystko szlag trafil

Działka ktora kupilem byla w oplakanym stanie sasiedzi ktorzy mieli obok swoje ogrody ciagle narzekali na chwasty a dzis ja narzekam na nich ale tak po cichu:). jak każdy z was wie nic nie jest za darmo i zeby cos miec ladnie trzeba sie naharowac. w moim przypadku tez tak bylo nie raz narzekalem na kregoslup mimo 25 lat ale sie nie zrazalem. Pierwsza czynnoscia do ktorej przystapilem bylo usuniecie "drozki" z plyt chodnikowych jakies 150 sztuk, ktore byly pozarastane wtopoione w ziemie zapadniete itp. Nastepnie spryskalem te moje 500m kw srodkiem na chwasty. W koncu stwierdzilem ze i tak to nic nie da. Wyajalem w koncu spychacz ktory w miare mozliwosci wyrownal teren i spowodowal ze chwasty lezaly i trzeba bylo je tylko pozbierac:) procz tego koparka wykopala wielki dol w ktorym znalazlo sie wszystko

To zdjęcie wykonane bylo w tym roku. sezon wczesniej nie bylo widocznej w tle atrapy studni