Jestem nowy na forum i za wszelkie problemy i niedopatrzenia z góry przepraszam. Zwracam się do was z takimi problemami:
1. Co zrobić aby pozbyć się mchu? Czy w takim ogrodzie jest szansa na to że trawa będzie rosła

2. Jakie kwiaty i ewentualnie tuje lub podobne zasadzić żeby to jakoś ładnie wyglądało tam jest bardzo mało ziemi więc wszystko musi być w donicach.
Moje plany to przekopanie wszystkiego dosypanie torfu wyrównanie z krawężnikiem i dopiero sadzenie trawy. Dowiedziałem się również że najlepsza będzie "trawa parkowa ". Marzenia mam takie, że tu gdzie są kamienie będą donice z tujami na tym większym parapecie chciałbym mieć skrzynki a w nich zioła. Marzy mi się tez gdzieś zasadzona lawenda bo strasznie ładnie pachnie ( ewentualnie maciejka o ile dobrze pamiętam nazwę ). Chciałbym też żeby było miejsce na podest z parasolem taki kącik do czytania książki gazety. Największym problemem jest chyba to że nie ma tu wcale słońca

Jest jeszcze do zagospodarowania balkon i chyba na nim zrobię taki zakątek na odpoczynek a tam sama zieleń. No i oczywiście barierka balkonowa i dwie ściany
Wszystkim z góry dziękuje za pomoc