Moje źródło stresu, Phalaenopsis NN ("multiflora" w typie Bellinzona)

Czyli są także w sieciówkach, super!marta_N pisze:Golden Beauty są w biedronie (przynajmniej mojej)
Witaj Nika 2011! Dziękuję za wizytę i myły komentarz.NIKA 2011 pisze:Witajpiękne kwiatuszki
Marto_N, uwierz bądź nie, ale za Twoją radą moje plany na dzisiejszy wieczór powiększyły się o spacer do najbliższej Biedro, co w efekcie zaowocowało rozszerzeniem się mojej parapetowej "kolekcji" (o ile kolekcją można nazwać dwie rośliny). Pierwszy raz od dość dawna udało mi się trafić na dostawę świeżych i dość różnorodnych w ubarwieniu hybryd Phalaenopsis, podczas gdy jeszcze 2 dni temu marnowała się tam ostatnia sztuka z dostawy z Dnia Kobiet właśnie. Dziękuję ślicznie za sugestię, postaram się jeszcze dzisiaj zrobić i wrzucić jakieś zdjęcia.marta_N pisze:Poluj...poluj...ja na dzień kobiet mężowi "podgadywałam" Magic Art, kupił mi za 48 zł, a wczoraj w biedrze były równie piękne jak mój, też dwupędowe...za 25 zł.
Dzięki!Nymph pisze:Bardzo ładne masz okazy. I świetne zbliżenie na pajączka.
Witam w moim wątku.miss_patrycja pisze:Oj, cudowność!Naprawdę przepiękne kolory, chciałabym, żeby któryś z moich reanimków, u których jeszcze nie widziałam kwitnięcia, okazał się taki śliczny!